Hogyan lehet valaki moderátor?
+ szabályok ismerete, hogy tudja mit kell csinálni. Tapasztalataim alapján (nem erre az oldalra vonatkoztatva: ez úgy működik, hogy rendkívül aktívnak kell lenni, segíteni a moderátorok munkáját. Ha te mondjuk hónapokon át bizonyítod hogy figyelsz a szabályok betartására, előbb-utóbb ha az oldalnak moderátorra van szüksége, akkor olyan után fognak keresni aki tudja a dolgát, és előny ha már van tapasztalata az adott oldalon.
Volt egy oldal (fórumwarez), ahol nem voltak aktívak a moderátorok, így én jelentgettem a szabályszegéseket. Pár hét után inkább rám bízták a dolgot. Két év után, mikor admin kellett, akkor az addigi teljesítményre alapozva admin is lehettem. Amikor tulajra volt szükség, akkor már lehettem tulaj is, mert inkább egy belsős ember vigyen egy oldalt, mint egy vadidegen.
Úgyhogy szerintem a kezdő lépés egy folyamat, amivel bizonyíthatod hogy érdemes vagy moderátornak. Legalábbis ilyen hobbi- vagy szórakozásból létrejövő helyeken.
Egy valódi munkahelyen már kell megfelelő képzettséget igazoló okmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!