Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok, ha a...

Ti mit csinálnátok, ha a főnök ordít veletek jogtalanul? (jah és még k***a anyázott is. ) 1 hónapja vagyok a cégnél és elvárja, hogy mindent tudjak. (24/l) Gyomorgörccsel megyek már lassan dolgozni.

Figyelt kérdés

2013. dec. 3. 19:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tegnap felmondtam!

És mit kaptam meg, hogy örüljek h kifizetett, úgy h szinte semmit nem csináltam meg rendesen, és szégyeljem el magam h diplomásan nem vagyok erre képes...Hát igen nehéz úgy akármit is megcsinálni egy olyan cégnél ahol fél évente váltogatják egymást az emberek, és senki nem segít. Úgyhogy életem egyik legjobb döntése volt a tegnapi. :)

2013. dec. 5. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Leírnád a cég nevét? Akár privátban.
2013. dec. 5. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyilván egy ilyen főnök nem fogja belátni, hogy ő volt a hibás. Remélhetőleg a főnökei elgondolkodnak azon, hogy miért olyan nagy nála a fluktuáció.
2013. dec. 5. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Ő a cégvezető, kis cégről van szó. Félévente váltották egymást az alkalmazottak (volt olyan h még az ismerőse is felmondott 2 hónapon belül)
2013. dec. 6. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Huh, én is ismertem ilyet, a férjem dolgozott nála. Ivott és minősíthetetlen stílusban beszélt az alkalmazottakkal. A férjem 1,5 évig bírta. Azóta is látom, hogy havonta hirdetnek. És elég jól menő cége van, nem is értem!
2013. dec. 6. 11:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem értem az ilyen embereket....Akkor a férjed egy hős volt! :)
2013. dec. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!