Bemenjek holnap dolgozni vagy ne?
Röviden tömören elmondom a lényeget:
-március óta dolgoztam egy diákszövetkezet által egy gyárban ahonnan kirúgtak mert nem mentem be egyszer dolgozni mert lebetegedtem, holott szóltam, hogy nem tudok bemenni, na de ez nem is fontos
- ehhez a szövetkezethez érkezett két új diákszövetkezetes hapsi, ők most egy nagyszabású leltári melót szerveznek amellyel kapcsolatban megkerestek
- már az oktatáson felmerült bennem az aggá, hogy a 12 órásnak hirdetett éjszakai munka nem biztos, hogy addig tart, sőt elég valószínű, hogy hajnal 2-3 óra felé véget ér
- nem abban a városban lakom ( ez egy nagyváros) ahol van a munka, reggel hatkor indul az első buszom, z áruházat el kell hagyni, jönni nem tudna értem senki= órák hosszat ülni/kódorogni valahol az éjszaka közepén
- a diákszövetkezeessel közöltem, hogy ennek tudatában én nem hiszem, hogy vállalom a melót. Akkor azt mondta utánakérdez milyen lehetőségek vannak és visszahív.
- nem hívott, így részemről le is volt tudva, de ma kaptam a másik hapsitól egy sms-t, hogy akkor ma ekkor meg ekkor az áruház előtt
- visszahívtam, hogy nem tudom vállalni ( időközben kiderült, hogy anyum is éjszakás húgom egyedül lenne otthon), és hogy de én ezt mondtam is a kollégájának
- erre lecsezsett, hogy nem ilyenkor kéne szólni stb... nem sokkal később vagy 3 további kollégája is felhívott lecseszni, az egyik többek között azt mondta, hogy akkor másnap menjek ugyanebbe a városba reggelre egy gyárba dolgozni ezt elvállaltam
- de kb egy óra múlva felhívott a fejes és elkezdett velem kiabálni, hogy nem igaz, hogy én nem bírom ki egyszer-kétszer, hogy várjak a buszra stb.. aztán 15 másodpercnyi anyázás és dühöngés után kijelentette, hogy jó akkor nem kell többet menjek dolgozni
- és itt a lényeg: most akkor holnap reggel bemenjek dolgozni oda ahova a kollégája hívott vagy nem? csörgettem a hapsit de nem hívott vissza, hogy megkérdezzem, most fekete listán vagyok, megbeszélték, hogy engem sztornóztak vagy ha nem megyek be hajnalban megint üvöltözést kell hallgatnom?
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!