Angliai agencybe ha villogtatom a diplomám kinevetnek és ugyanúgy alja munkára közvetítenek vagy van esély jobbra?
9:"A mérlegképesről annyit, hogy nekem azt mondták, amikor megkaptam a bizonyítványt, hogy 15.000 ft-ért kiállítják a nemzetközi bizonyítványt is"
Igen, ezt én is láttam, de amikor már kint voltam. Láttam a neten a mintát, de most már az sem elérhető. Igazából az sem biztos, hogy segített volna, mert ők a saját rendszerükben akarták elhelyezni, hogy ez most AAT vagy ACCA szint. De mindegy, a tapasztalat döntött,láttak, hogy ha két nagyobb multinak megfelelt, akkor csak ér valamit, na meg mindenhol teszteltek is minden jelentkezőt.
"A nyelv erősen megy passzívan-> érteni értek, de nehezen beszélek."
Ez viszont sajnos nem elég. Eleve ott kezdődik, hogy ha felhívnak telefonon, akkor be kell tudni mutatkozni, válaszolni, mert első körben gyakran van telefonos interjú.
Az meg mindegy, hogy érted-e vagy sem. Kérdeznek valamit, arra választ várnak. Ha angolul megkérdezem, hogy 2+2 az mennyi, akkor tök mindegy, hogy te érted a kérdést, ki is tudod számolni, de a végeredményt már nem tudod értelmesen elmondani, vagy nem tudsz összeadni. Akkor már nem tudják leszűrni, hogy tök hülye vagy aki nem tud számolni, vagy egy nagyon okos matekos, csak épp angolul nem tudsz jól. Kérdeztek, válaszolj.
Ha nem tudsz megfelelően kommunikálni, akkor nem fogják tudni, hogy felvehetnek-e, hiszen kérdés, hogy megérted-e a feladatod, ha hívnak a kollégák, ügyfelek, akkor tudsz-e velük beszélni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!