Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem, de negatív lett. A melleim fájnak, a hasam alja kicsit hasogat. Van rá esély, hogy terhes vagyok? Mikor tesztelhetek újra?
Tuti hogy nem vagy terhes, csak túlságosan aggódsz. Nekem van amikor 2-3-5 napot is késik, csak úgy. A mellfeszülés és az alhasi fájdalom egyértelmű jele a közelgő menszesznek, nekem is mindig szokott fájni és hasogatni előtte már 1 héttel kezdi.
Ne aggódj, a teszt is azt mutatja hogy nem vagy terhes, és ezek a tesztek azért megbízhatók. Túbuzogsz egy kicsit :) meg fog jönni, a pénzed meg ne pocsékold tesztekre ha nem muszáj :)
Szerintem meg van még esély.
Nekem 13.-án kellett volna megjönnie , aznap délután teszteltem is egy halvány pozitívat ( clearblue ). Aztán hétfőn 15.-én reggel elsőből negatívat ( gabriell. ). De továbbra sem jött meg így ma reggel teszteltem és egyértelmű pozitív lett!!! ( one minute test )
Szerintem is van esély főleg hogy még nem jött meg. Szabályos a ciklusod? Pár nap múlva tesztelj újra vagy majd menj el dokihoz, ő biztosabbat tud mondani.
Ha szoktad olvasgatni ezt az oldat akkor biztos olvastad már hogy sokaknak volt először negatív tesztjük és volt baba! Szóval ne add fel. Szorítok!
(én vagyok az első hozzászóló)
Lányok ha ajánlhatok valamit, ha terhességi tesztet vesztek, akkor ha mód és lehetőség van rá, akkor CSAK Gravi-HCG nevű tesztet vegyétek meg, mert az sokkal de sokkal megbízhatóbb mint a többi (a Gabriel a legrosszabb és legsilányabb szerintem) ezt mások és saját tapasztalatból is mondom. Nem csinál olyat mint a többi teszt, hogy elmosódik, vagy halvány a csík, ott egyértelmű és majdnem 100%-os eredményt kapsz.
Csak mint tanácsként, mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!