Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az átlagos manapság? Egy...

Mi az átlagos manapság? Egy munkahelyen szoktak karácsonyra adni a dolgozóknak külön pénzt, jutalmat, ajándékot, bármit?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert a környezetem (család) csesztet munkahelyváltás miatt, mert megtudták, hogy 7 éve vagyok egy adott helyen és se nekem, se senkinek a cég soha semmit nem adott karácsonyra. Még egy romlott szaloncukrot se. Semmit.

Egyébként se adnak semmit. Nálunk nincs prémium, jutalom, üdülési csekk, kajajegy, ruhapénz semmi. Egy fillér plusz sincs soha.

És mindehhez még hozzájárul a havi (jelenleg) 70.000 nettó. Ami jövőre 65.000 lesz már most tudni.

Akinek nem tetszik, az meg mehet isten hírével.

2013. nov. 30. 10:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

ez én cukorbetegséggel párosult egyéb betegségemmel nem fenyeget a veszély hogy BÁRHOL is ér a nyugdíj. mert nem érem meg.

egyébként nem tudom honnan veszitek az epilepsziát. én ezt egy szóval se írtam sehol hogy nekem az van. itt vki bedobta hogy nyilván az van. hát nem az van.

idegrendszeri ugyan de nem az.

akkor a nyugdíj is ott fog érni

2013. dec. 3. 09:41
 22/22 A kérdező kommentje:

hát akkor én kifogtam. mint írtam voltam próbaidőn több helyen és levégeztem a melót ahogy kell időre. majd roham és másnap nem kellett menni.

ennyi.

ez nem bebeszélés meg önsajnáltatás-ezek tények.

de az a legjobb ahol ELŐRE megmondom a betegségem. na ott még próbaidő sincs. ott helyből lapát.

Senkit nem zavar, a munkáját elvégzi határidőre

2013. dec. 3. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!