Mi az átlagos manapság? Egy munkahelyen szoktak karácsonyra adni a dolgozóknak külön pénzt, jutalmat, ajándékot, bármit?
Csak azért kérdezem, mert a környezetem (család) csesztet munkahelyváltás miatt, mert megtudták, hogy 7 éve vagyok egy adott helyen és se nekem, se senkinek a cég soha semmit nem adott karácsonyra. Még egy romlott szaloncukrot se. Semmit.
Egyébként se adnak semmit. Nálunk nincs prémium, jutalom, üdülési csekk, kajajegy, ruhapénz semmi. Egy fillér plusz sincs soha.
És mindehhez még hozzájárul a havi (jelenleg) 70.000 nettó. Ami jövőre 65.000 lesz már most tudni.
Akinek nem tetszik, az meg mehet isten hírével.
hol élsz te?
szted egy ilyen roham után még hány húzásom lenne egy mai átlag magyar melóhelyen?
mondjuk egy kérdés merül fel: rögtön rúgnának ki vagy azonnal?
és tudják mi a teendő (epilepszia, ha jól gondolom) roham esetén.
Már ne haragudj, de szerintem eleve túl negatívan állsz ehhez hozzá. Nem hiszem, hogy emiatt bárhonnan is kirúgnának, nyilván nem napi szinten vannak rohamaid. Legalább próbálj meg mást keresni.
De ha te már eleve megbeszélted magaddal hogy úgysem mész semmire ezzel, akkor sajnálom. Kicsit bíznod kellene.
voltam már a nyári szünetben próbaidőn biztosítónál multinál ügyfélszolgálaton call centeren
mindig uaz ment: az első roham és ennyi.
van ahol kulturáltan van ahol brutál módon küldtek el-de elküldtek.
sehol se kellett másnap bemenni.
Legalább próbálj meg mást keresni.
ahogy korábban írtam mindig van lejjebb. ahol most vagyok én annál is, ahol te vagy annál is.
csak azért marhára örülnék neki ha néha felfelé is mennék nem csak lefelé. azt nem lehet mondani hogy nem tettem érte hogy felfelé menjek (2 egyetem stb) és az egész ***t se ér.
ennyi erővel vakarhattam volna a seggem 8 általánossal és uott lennék ahol most.
Piacképtelen az a két diploma.
De a hozzáállásod alapján nem értem, hogy miért írtad ki a kérdést: szeretnél egy kicsit nyilvánosan panaszkodni?
Miért ne lehetne panaszkodni? Néha kell is, hogy ne forduljon be az ember. Itt 1-2 diplomán kívül az összes többire lehet mondani, hogy piacképtelen, de ahogy én látom, ha van ismerősöd, aki be tud rakni valahova, akkor tök mindegy mi a végzettséged, van munka, így kerül a bőripari szakmás pénzügyi területre, a felszolgáló szakmunkás végzettségű ismi jogi asszisztensi munkakörbe stb., lehet itt tanulni bármit, ha nincs ismerős, akkor nem nagyon van munka vagy néha valami alja.
Az én karrierem is lefelé ívelő, a legelső munkahelyem volt a legjobb, csak sajnos ott pályakezdő támogatással voltam egy évet, azután hiába tanultam folyamatosan egyre rosszabb munkahelyek jutottak, legutóbb már alkalmi munkavállalóival használt rongyokat válogattam több diplomával, de már ez sincs. Ezért kár volt tanulni annyi éven át.
márhára örülök hogy a szövegértésed a béka segge alatt van. ha elvolvastad az eddigiket (HA!!!)
akkor rájöhettél hogy a diplomáim egyáltalán nem piacképtelenek. bármikor, 5 perc alatt találnék velük állást.
bármikor.
HA nem lenne a betegségem mellé.
HA.
de van.
Piacképtelen az a két diploma.
Nézd, van olyan végzettség, aminél nem számítana a betegséged. Pénzügyi területen dolgozom, itt rengeteg fizikailag sérül kolléga van. Tolószék, csípő ficam, hallókészülék, durvább szemtengelyferdülés, stb. Van olyan is, aki epilepsziás, ami ugye időnként nagyrohammal jár.
Senkit nem zavar, a munkáját elvégzi határidőre. Ha 1-2 óra kiesik, megoldja, hogy máskor bepótolja. Senki nem piszkálja a betegsége miatt.
De foghatod a betegségedre, hogy miért nem jutsz előrébb. Ha nem akarsz a konyháról mozdulni, akkor a nyugdíj is ott fog érni - és addig is panaszkodhatsz a cégre és a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!