Kapnék vajon a fővárosban állást?
Pénzügyi területen dolgoztam, 7 év tapasztalat, diploma, mérlegképes, 2 aktív nyelvtudás. A városomban egyszerűen nem kapok állást. Az a baj, hogy nem csináltam soha komplex könyvelést, így seniornak nem hívnak, sima könyvelőnek meg azt mondják, hogy már sok lennék. Inkább felveszik a kezdőket sokkal kevesebb fizetésért.
Fejvadászok állandóan hívogatnak, hogy állásajánlat Pesten, eddig nemet mondtam, de most már gondolkodom rajta. 1 helyen voltam Pesten, azt mondta a csaj az interjún, hogy alig-alig találnak olyat, aki ilyen magas fokon beszéli ezt a 2 nyelvet. Volt számviteli teszt is, jól megírtam. Ennek ellenére nem vettek fel, még egy e-mailre sem méltattak. Nem tudom mi lehetett a baj, talán a távolság? Pedig amíg nincs állásom, nem költözöm. Van saját lakásom van, minek fizessek ott albérletet? Egyébként sem biztos, hogy költöznék, a férjemnek helyben van állása, a gyerekeknek helyben iskola, óvoda, magánórák. Inkább ingáznék. Van rá esély, hogy felvesznek bárhova? Úgyis talál valakit helyben, nem?
Van-e egyéb vélemény? Veled, kedves előző, veled itt befejeztem ezt a vitát. Ilyen mocskolódásokba nem vagyok hajlandó belemenni.
Elég sok ismerősöm dolgozik egyébként Pesten, de még a válság előtt vették fel őket. Ezért gondolkodom, hogy ez eleve reménytelen, vagy azért van rá lehetőség. Hazudjam, hogy pesti vagyok, vagy bevállalják a 9 ft-ot? Ami egyébként nevetséges összeg, tekintve, hogy mennyibe kerül a benzin.
Ha már azon lovagolunk, hogy kinek mennyire nehézkes a felfogása. Általában nem megyek bele az ilyen mocskolódásba, de azért van aki már belőlem is kihozza. Kérlek, 70 %, te ne írj nekem több kommentet.
De azt hiszem inkább kiírom egy másik kérdésnek újra, mert látom ebből nem lesz normális beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!