Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláshirdetés: Zepter -...

Álláshirdetés: Zepter - kereskedelmi asszisztens. Vélemények?

Figyelt kérdés
Régebbi bejegyzésekben csak rosszat olvastam róluk... A válasze-mail szerint nem házalás, call-center, ügynöki meló. Mostanság mit tudni róluk? Ha átverés, nem mennék el. Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 23. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2013. nov. 24. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el őket nagy ívben!
2013. nov. 24. 02:06
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Első körben kiküldenek az utcára kérdőívezni, aztán a megszerzett telefonszámokat vissza kell hívni azzal, hogy az illető "nyert" egy bioptron lámpás kezelést. Be kell hívni az embereket egy lényegében termékbemutatóra, ahol horror árú termékeket kell rájuk sózni! Csak az általad eladott termékek után kapsz jutalékot, fizetés nuku! Aztán később közlik veled, hogy az irodából bonyolított telefonhívásokat neked kell fizetni!

Szóval ha egy mód van rá, ne menj oda!

2013. nov. 24. 06:02
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Mostanság:

[link]

2013. nov. 24. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

" A válasze-mail szerint nem házalás, call-center, ügynöki meló. "

Dehogynem. Ha nem az lenne akkor 1 pozícióra 200 jelentkező lenne, nem kéne vadászni a palimadarakat.

2013. nov. 24. 10:13
 6/7 anonim válasza:
100%
tényleg kerüld el messzire... én a héten voltam itt, miután behívtak a kereskedelmi asszisztensi ,,munkára".. még az első tanfolyamos napra is elmentem.. időpocsékolás volt...
2013. nov. 24. 12:09
 7/7 anonim válasza:
100%
Hát tudjátok Én is jelentkeztem a Jófogás.hu oldalon Piackutató munkára, igéret alapján 1000 Ft fix órabér azt sehol semmi. Különböző okokra hívatkozva 105 db kérdőivre kaptam 4700 Ft ot. Már 6 hónapja harcolok a többi pénzemért. Full átverés a XIII.Ker Váci út-i állások. Senkinek nem ajánlom a Zepteres munkát.
2014. febr. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!