Sima érettségivel csak ilyen ingatlan közvetetőnek, meg zepter üzletkötőnek tud elmenni az ember?
Nem, sima érettségivel dolgozik több ismerősöm is irodában, rengeteg pénzért.
Soha ne add fel.
Úgy látszik, nem egy helyen dolgozunk ;)
Rengeteg alatt 200 ezer nettót értettem.
Nálunk 8évig volt egy csaj érettségivel 178 nettóért. Kávét főzött és iktatott...
8év után kiderült hogy tejesen felesleges a munkája, hát elküldték:D
Na mondjatok nekem hasonló munkát, ahol kávéfőzéssel megkerestél ennyit:D
Nem, nekem van konkrétan 5 érettségis rokonom, akik 220-350 nettókat keresnek.
Ha valamiért nem volt lehetőséged, kedved továbbtanulni akkor a legjobb ha elmész valami nagy multi gyárába dolgozni. Olyan céget keress, ami képzi a munkavállalóit, sok embert foglalkoztat (500+) és van előrelépési lehetőség.
Több embert ismerek aki kezdett egyszerű összeszerelőként, majd lett belőle minőségellenőr, csoportvezető, technikus, stb. Később beiskolázták, utána műszakvezető, középvezető, vagy irodista.
Nálunk a cégnél(1000 fő+), a jelenlegi gyárigazgató segédmunkásként kezdte. Letette az érettségit, azzal már előrébb került, aztán a cég költségén lediplomázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!