Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Árufeltöltői munka milyen? Nehéz?

Árufeltöltői munka milyen? Nehéz?

Figyelt kérdés

Én decemberben fogok kezdeni egy áruházban, mint árufeltöltő diákmunkás és érdekelnének vélemények olyanoktól, akik esetleg csinálnak/csináltak már ilyesmit. Mert így kivülről nem tűnik olyan megerőltetőnek, de nem tudom, milyen lesz dolgozni. Mindent írjatok le légyszíves ezzel kapcsolatban!

Köszönöm előre is!

2009. nov. 19. 17:20
 1/8 anonim válasza:
100%
Attól függ hogy mennyire nehéz az áru...volt olyan csaj aki csak turó rudit pakolgatott ( ami egyértelműen nem nehéz) csak a hideggel volt baja....hát igen 8 vagy 12 órában valljuk be nem a legjobb
2009. nov. 19. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
gyakorlaton árut töltünk fel monoton unalmas munka
2009. nov. 19. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron júliustól szeptemberig diákmunkaként csináltam egy kis élelmiszer boltban, ami a környéken az egyetlen volt... Mondhatom, rettenetes volt. Reggel 6-tól este 7-ig. Monoton, unalmas, sokszor nehéz, ráadásul a főnök is ott volt mindig. Ja, és napi 3500 forintért... Nevetséges.

Legalább megtanultam, hogy inkább tanulok fél napokat, minthogy ez a sors várjon rám.

2009. nov. 19. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem kajákat fogok, azt már tudom. Hogy mit az majd ott derül ki, kiváncsi vagyok. Én elég jól bírom a monotonitást szerencsére. Az biztos hogy nekem se ez az álmom, hogy árufeltöltősködjek, de diákmunkaként úgy voltam vele, elvállalom, még soha nem is dolgoztam semmit, ez lesz a legelső munkahelyem. Ezért is érdeklődtem,kiváncsiságból. Még írhattok dolgokat, véleményeket ezzel kapcsolatban. Köszi:)
2009. nov. 19. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
ÉN 2-szer voltam Tescoba hát a a büdös életbe nem mennék oda :-) Ha 1 percre megálltál venni egy levegőt jöttek a füledbe lihegni nagyon durván unalmas , de nagyon.. nekünk telot mp3-at se lehetett bevinni, egyedül voltam a rengeteg buta,paraszt ember tőlem kérdezgetett mi hol van...De egy kisebb boltba lehet jobb de nem hiszem..Én is 8órát húztam le 3200ért..De van aki állandón volt ott az kapott 60-70 körül és ő nem diák volt.. Siralmas :(
2009. nov. 19. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
eléggé egy legalja ágyútöltelék meló, de én bevállalnám, ha lenne a környéken.
2009. nov. 19. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly decemberben voltam egy hónapot az Auchanban a játék osztályon. Nekünk sem lehetett semmit bevinni. Még a tollat is meg kellett mutatni a biztonsági őrnek, nehogy azt higgyék, hogy a boltból loptuk. Egész nap reggel 6-tól a társasjátékokat kellett pakolni és rendezgetni a polcokat. Az volt a lényeg, hogy mindig mozogni kellett és nem lehetett állni, mert akkor rögtön jöttek a főnökök és leszidtak. Beszélgetni sem szabadott a másik eladóval. És óránként mehettünk megszabott időben a WC-re. Kajára 20 perc volt megengedve, de mivel mindenki egyidőben kajált, ezért nem tudtunk leülni és menet közben kellett az ebédet megenni. Kaptunk kajapénzt, de az csak az ottani ebédlő automatájában lehetett felhasználni.

Egy hónapig voltam, 85ezret kaptam. Ezért rendesen sokat kellett túlórázni és hétvégézni. Soha többet nem mennék vissza, de akkor nem volt pénzem és örültem a karácsony előtti munkának. PErsze azt le kellett tagadni az interjún, hogy diplomám van és csak az érettségit vallottam be, különben nem vettek volna fel.

2009. nov. 19. 20:52
 8/8 anonim válasza:
100%
Hát igen én már a kereskedelemben 10 éve dolgozom, és nagyon kemény. Főleg az árutöltés része, bolt függő, de ahol én voltam szinte mindenhol minimum5-25 kg-mokat kellett emelgetni, polcra kipakolni, átrendezni, egyik raklapról a másikra pakolni. Unalmas, nehéz, monoton, fárasztó. Bár nekem sose volt monoton, mert én sose voltam csak árufeltöltő, eladóként, mindíg mindenhol mindenes voltam(kasszázás, árupakolás, takarítás-ehhez még vhol jött a rendelés, a főnök helyett a főnökösködés, magyarán az újak betanítása, ugyhogy én sohasem tudtam megunni, mert mindíg össze vissza szaladgáltam egyik feladatból a másikba, és már ha untam akkor a fáradtságot, de azt nagyon, meg a többit, amit még pluszban ilyen helyeken alapból megkap az ember. Azaz, a felesleges kiosztások, megalázások, szarkavarás, és terrolizálások. Most szerencsém van, mer egy kiseb boltban nyertem végre felvételt, it is biztos lesznek szarok, de nem olyanok mint a multikban, és it nem kell elvileg majd 25kg-mokat, és 800 kg-mos raklapokat húzgálnom, plussz vegyszereket, vegyiárut pakolnom.. Merthogy eddig sajnos nekem is a multik jutottak, kicsit hihetetlen is hogy most picit lazíthatok majd, legalábbis szaladgálás pakolás téren, ami viszont általában mindenféle boltban ott van a stressz, és a feszkó, ezt talán csak akkor kerülhetné el az ember, ha sajátja a bolt, de akkor meg azért streesszel.
2015. márc. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!