Árufeltöltői munka milyen? Nehéz?
Én decemberben fogok kezdeni egy áruházban, mint árufeltöltő diákmunkás és érdekelnének vélemények olyanoktól, akik esetleg csinálnak/csináltak már ilyesmit. Mert így kivülről nem tűnik olyan megerőltetőnek, de nem tudom, milyen lesz dolgozni. Mindent írjatok le légyszíves ezzel kapcsolatban!
Köszönöm előre is!
Nyáron júliustól szeptemberig diákmunkaként csináltam egy kis élelmiszer boltban, ami a környéken az egyetlen volt... Mondhatom, rettenetes volt. Reggel 6-tól este 7-ig. Monoton, unalmas, sokszor nehéz, ráadásul a főnök is ott volt mindig. Ja, és napi 3500 forintért... Nevetséges.
Legalább megtanultam, hogy inkább tanulok fél napokat, minthogy ez a sors várjon rám.
Tavaly decemberben voltam egy hónapot az Auchanban a játék osztályon. Nekünk sem lehetett semmit bevinni. Még a tollat is meg kellett mutatni a biztonsági őrnek, nehogy azt higgyék, hogy a boltból loptuk. Egész nap reggel 6-tól a társasjátékokat kellett pakolni és rendezgetni a polcokat. Az volt a lényeg, hogy mindig mozogni kellett és nem lehetett állni, mert akkor rögtön jöttek a főnökök és leszidtak. Beszélgetni sem szabadott a másik eladóval. És óránként mehettünk megszabott időben a WC-re. Kajára 20 perc volt megengedve, de mivel mindenki egyidőben kajált, ezért nem tudtunk leülni és menet közben kellett az ebédet megenni. Kaptunk kajapénzt, de az csak az ottani ebédlő automatájában lehetett felhasználni.
Egy hónapig voltam, 85ezret kaptam. Ezért rendesen sokat kellett túlórázni és hétvégézni. Soha többet nem mennék vissza, de akkor nem volt pénzem és örültem a karácsony előtti munkának. PErsze azt le kellett tagadni az interjún, hogy diplomám van és csak az érettségit vallottam be, különben nem vettek volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!