Nincs korrekt álláshirdetés?
Figyelt kérdés
Több hónapja keresek munkát és annak ellenére hogy szűröm a helyeket, hogy hova jelentkezek, még így is sok kamuba futok bele. Most meg napok óta azt látom, hogy szinte csak jutalékos-értékesítői, ügynöki munkákat hirdetnek. Vagy ha mégis akadna valami jónak tűnő, akkor a hirdetés szövegéből lejön hogy megint csak átverés. Esetleg a hirdető kiléte homályos.
Tényleg nincs semmi????
2013. nov. 18. 08:33
11/13 anonim válasza:
Elözö vagyok, kiegeszites: ha nehez munkat kapni ott, akkor nem kell feltetlenül mondani, hogy azt keresel, csak szeretned megtudni, hogy miböl all ott a munka (pl. mert azon gondolkozol, hogy ezen a területen helyezkedj el, szeretned megtudni, hogy mi a jo ebben a munkaban, milyen keszsegek kellenek hozza, stb.), vagy megkered, hogy ajanljanak valakit, akit erröl megkerdezhetsz, es ha mondanak valakit, akkor az elerhetöseget elkerni, es annak a nevet is aki ajanlotta, es akkor mar hivhatod is fel, vagy irhatsz neki e-mailt.
12/13 anonim válasza:
Szép elgondolás, de kivitelezhetetlenek tűnik. Nem egy faluban lakom, ahol mindenki ismer mindenkit. Legutóbb mikor a járási hivatalban jártam majd leharapták a fejem, mert be mertem adni egy nyomtatványt, ezzel megzavarva az asztalon való könyöklésben a „kedves” ügyintézőt, valahogy nehéz elképzelni a könnyed csevejt, főleg a munkáról, azt jobban el tudom képzelni, hogy elküldenek melegebb éghajlatra. Ebédre, miből? Semmi jövedelmem sincs. Szívesen járnék lovagolni, teniszezni, de ahhoz is pénz kell, nem olcsó mulatság, mégis ki finanszírozza? Ismerőseim közül a legtöbben már kimentek külföldre, aki még itthon van, egyiknek sincs olyan beosztása, hogy segíteni tudjon, a főnökséggel sincsenek olyan kapcsolatban, hogy bemutassanak. Ingyen is dolgoztam egy időben, hogy gyakorlatot szerezzek, de hiába szerette volna a csoportvezető, nem vettek fel állandóra, nem volt beleszólása, magasabb körökben döntöttek.
13/13 anonim válasza:
Így van, a legtöbb helyen már a portás kidob...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!