Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Főállású munka mellett tudtok...

Főállású munka mellett tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Van egy főállásó munkahelyem, de szeretnék valami jövedelmkiegészítést mellette. Ma már nem igazán vagy épp csak meglehet élni egy munkahely mellett, mindig hallom hogy mások is úgymond "többlábon" állnak. Bármilyen tapasztalatot, ötletet elfogadok. Gondoltam már ilyen MLM cégekre, de ezekről semmi jót nem hallani, valakinek erről van tapasztalata az is érdekel vagy bármi hasonló, köszi szépen előre is! 23/F

2013. nov. 13. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Ha azonnal kell a jövedelemkiegészítés, és nincs MLM-mes (vagy vállalkozói) tapasztalatod, akkor nem neked való az MLM. Ezt el kellene mondani becsületesen. Itt hosszabb távon, s vállalkozói módon kell gondolkodni. Ennek ellenére ez lehet az egyik legjobb kitörési lehetősége azoknak, akik több pénzre és szabadságra vágynak (s hajlandók az árát megadni).

Az olyan vélemények pedig, amelyek általában beszélnek MLM-cégekről, nem megbízhatóak. Itt is, mint másutt, vannak korrekt, működő cégek, s vannak kevésbé korrekt, vagy szélhámos cégek (ez utóbbiakról ez néhány év leforgása alatt ki is derül). Ezeket a megkülönböztetéseket meg kell tudni tenni, mielőtt dönt az ember, különben pórul járhat, s aztán negatív tapasztalatait általánosítani fogja.

Ha érdekel, mi mindent kell megnézni egy cég esetében, hogy biztosan ne tégy rossz lóra, írj privátban, s küldök infót erről.

2013. nov. 14. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 12:46 Kérdező!

Magam is nehezen hittem el, hogy klassz dolog, amíg egy olyan embertől nem hallottam, akit tiszteltem. Ez vezetett el ahhoz, hogy utánajárjak, mi is ez az egész, és most már magam is tudom, hogy tényleg nagyszerű dolog. Akkor is az lenne, ha nem jártam volna utána, mert nem kapom meg azt az infót, hogy érdemes utánajárnom. Ahogy a 12:50-es kissé szarkasztikusan megfogalmazta (én most prosztóbb stílusban): van saját agyad, gondold végig azzal. Ahhoz már túlságosan foglalkoztat téged a kérdés, hogy megengedd magadnak a luxust, hogy mások véleményére hagyatkozz.

2013. nov. 14. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
amikor elkezdtem az MLM vállalkozást, éjjel-nappal hallgattam a barátaim negatív megnyilvánulásait ezzel kapcsolatban, talán ez volt a legnehezebb része a dolognak, de mindennap felkeltem és foglalkoztam vele, és ők is leálltak vele ahogy látták, h szépen fejlődök benne :) Nem szabad mások véleményére adni, tényleg nem!
2013. dec. 5. 01:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is tudok ajánlani egyet, ha érdekel, kérdezz privátban!
2016. jan. 12. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!