Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Főállású munka mellett tudtok...

Főállású munka mellett tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Van egy főállásó munkahelyem, de szeretnék valami jövedelmkiegészítést mellette. Ma már nem igazán vagy épp csak meglehet élni egy munkahely mellett, mindig hallom hogy mások is úgymond "többlábon" állnak. Bármilyen tapasztalatot, ötletet elfogadok. Gondoltam már ilyen MLM cégekre, de ezekről semmi jót nem hallani, valakinek erről van tapasztalata az is érdekel vagy bármi hasonló, köszi szépen előre is! 23/F

2013. nov. 13. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Milyen végzettséged van? De egyébként ismeretséggel tudsz ilyen hétvégi, délutáni melókat vállalni szürkén.. Pl. ismerősöm mérlegképes könyvelő és Ő több irodában is könyvel, szinte éjjel nappal dolgozik viszont minden helyen megkeres legalább nettó 160at...
2013. nov. 13. 19:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Gazdasági info, de nem diploma sajnos
2013. nov. 13. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Ha informatikus vagy, akkor ez egy elég buta kérdés volt.

Csinálj honlapokat, írj programokat, tervezz grafikát, üzemeltess szervert, stb.

2013. nov. 13. 22:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmit nem tanultam, igaz egyetemen végeztem, de írtam hogy nem diplomás, nem tudom mennyire merülnek bele bsc gazd. infósok a programozási dolgokba, de nálunk a gazdasági része volt jelentősebb amúgy is.
2013. nov. 13. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Szia!Az MLM egy jó lehetőség, csak megfelelőt kell választanod.Olyantól szerezz infót, aki komolyan foglalkozik is vele és van tapasztalata, ne olyanoktól, akik hallomásból ismerik.Kedden este lesz egy program Budapesten, ahol többek között egy 21 éves egyetemista fogja elmondani a tapasztalatait.Ha ráérsz érdemes eljönni, meghallgatni.
2013. nov. 14. 09:57
 6/14 A kérdező kommentje:
5.: Szia sajnos messzebb lakom Bp.-től, de voltam már ilyen "előadáson", bennem még lehet jobban felerősítette a kételyeket, túl szép hogy igaz legyen, valahogy így voltam/vagyok vele. Közelebbről meg nem ismerek olyat, aki komolyabban benne van.
2013. nov. 14. 10:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia!Ha érdekel és adsz egy email címet, akkor el tudom küldeni egyik előadását.Érdemes megnézni.
2013. nov. 14. 12:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha elmész egy MLM-es rendezvényre, akkor garantáltan látsz embereket, akik ilyen üzletből sikeresek (nyilván nem minden MLM, vagy MLM-nek látszó akármi jó; a pilótajátékok tipikusan MLM-nek szeretnének látszani).

Az, hogy "semmi jót nem hallani" elég furcsán hangzik, hisz ha csak rosszat hallottál volna róluk, akkor nem jutott volna eszedbe ilyen ötlet. Az már igaz, hogy rengeteg rosszat hallani ezekről (ahogy a Ferencvárosról is rengeteg jót illetve rosszat lehet hallani attól függően, hogy kit kérdezel meg).

Itt inkább az a kérdés, amit föltennék neked, ha privátban találkoznánk, hogy te mit szeretnél elérni, és utána néznénk meg, hogy egy ilyen eszköz, mint egy konkrét MLM üzlet alkalmas lehet-e neked erre.

2013. nov. 14. 12:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Azok akik ajánlgatják elvannak ájulva az egésztől, olyan dolgokat mondanak amiket szerintem nem csak nekem nehéz elhinnem, viszont akik nincsenek benne azok meg legtöbbször szkeptikusak, eddig bárkit kérdeztem vagy olvasgattam a neten róla mindenhol mást se látok hallok csak hogy csalás meg gyanús, maradjak távol tőle.
2013. nov. 14. 12:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"eddig bárkit kérdeztem vagy olvasgattam a neten róla mindenhol mást se látok hallok csak hogy csalás meg gyanús, maradjak távol tőle"

Nos, akkor menj mások véleménye és feje után egész életedben, ne legyen saját gondolatod, és maradj távol tőle! ;)

2013. nov. 14. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!