Mik a lehetőségeim?
SZóval. Diákmunkásként dolgozom egy elismert munkahelyen.
Október 1.jén voltam képzésen, 8 órás volt, ezt is fizették, majd október 15-én kezdtem dolgozni. 5 napot dolgoztam, aztán felhívtak, hogy nem stimmelnek papírok. az alábbi beszélgetés folyt le:
- Azt mondták, nem dolgozhatom tovább, mert a diákigazolványomon nincsen pecsét.
MEGJEGYZÉS: több embert, tanárt, igazgatót megkérdeztem, és mindenki a következőt mondta: Pecsétet csak akkor kap az illető, hogyha az előző évfolyamban elmúlt 18. mivel én ebben az évfolyamban múltam el(amikor elkezdtem dolgozni, már elmúltam), tehát ez nem lehetne vita tárgya!
- ezt közöltem velük, azt mondták, akkor vigyek iskolalátogatásit
MEGJEGYZÉS: Vittem. Kitalálták, hogy annak ez meg az baja van, de oké, legyen igazuk, bevittem egy másikat. Fel is hívtam őket, azt mondták, majd értesítenek, mikor folytathatom a munkát.
Ugyanis amíg ez nincs lerendezve, addig nem járhatok be.
Namármost; ez lassan 2 hetes sztori, ráadásul a fizetésem is lassan egy hetet késik.
Felhívtam őket Hétfőn, azt mondták: nem tudják, mikor folytathatom a munkát. Illetve megkérdeztem, miért nem jött meg a fizetésem? Erre is ugyanazt felelték, hogy nem tudják, de utánanéznek, és hívnak.
Nem értem. A pecséten hiába akadnak fel, a szabály az szabály, ebben az évfolyamban akármennyire verem a seggem NEM JÁR NEKEM PECSÉT!
Továbbá nekem ez a munka nagyon fontos, de nemhogy nem hívnak vissza, még csak ki sem fizetnek...
Tanácstalan vagyok, mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!