Milyen lehetöségeim vannak?
Kevés dolog lehetetlen, de ez mindenesetre nagyon nehéz ügy...
Munkát még esetleg találsz, de sajnos a fizetéssel (joggal) nem leszel megelégedve...
minimálbér. olyan 60-70e körül.
hol vagy? Ausztria, Anglia?
Én a helyedben maradnék, teljesen megtanulnám a nyelvet és ott képezném magam, esetleg ott mennék el valami képzésre és építeném fel az életem.
Ide akkor érdemes hazajönnöd ha megszedted magad vagy ha versenyképes a szakmád. szerintem.
és mennyit keresel kb?
itthon lehet még szarabb lenne. 8 általánossal nem vesznek fel szinte sehova.
az egy dolog, az árakhoz képest.
persze biztos az árakhoz képest is többet keresel mint itthon keresnél a 8 általánossal.
Haza lehet jönni, de amiből-ahogy most élsz, az így itt nem fog menni. Minimálbéres pincérmelóért is küzdés lenne, aztán meg éhhalál. Röviden PINCÉRNEK NE GYERE HAZA.
Vagyis ha haza akarsz jönni, ki kell találnod mást, amivel pénzt kereshetsz 16 évesen, nem használnak ki brutalisan, és mellette iskolába járhatsz, es senki nem hívja a gyámügyet.
A helyedben a helyi olasz képzést választanám, amit a munkáltató fizet, az olasz nyelv elsajátítasat, es ha ott nem tetszik, ahol vagy, akkor idővel válassz masik olyan melóhyet, ahol jobban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!