Nagyon gyorsan gépelek. Milyen lehetőségeim vannak?
Ezen az oldalon, sokszor vagyok első is, de a 10be állandóan benne vagyok. Milyen lehetőségeim vannak gépelésben elhelyezkedni?
Kipróbáltam én 720 körül vagyok elsőre :)
Asszem én kiestem a versenyből :D
Bírósági gépelő? Parlamenti gépelő?
Esetleg keresd meg a világ leghadaróbb emberét és legyél te a hivatalos dokumentálója.
Vagy írj egy regényt úgy, hogy az utcán belehallgatsz véletlenszerűen beszélgetésekbe, legépeled "real time" és összerakod őket, valamivel összekötöd az eltérő párbeszédeket.
Erre azért nagyon ne verd a mellkasod.
Cégnél vagyok, nem a saját billentyűzetemen, hanem kölcsönkapott átmenetivel, közben kicsit zavartak is és 32. lettem... első próbára
Ha nincsen róla papírod, akkor mindenképpen végezz el legalább egy ügyintéző titkár tanfolyamot! Nem elég, ha tudsz gépelni, másolni, ha olyan embert keresnek, aki tud gépelni, akkor általában diktálásra írást is tudni kell - akkor viszont nagyon sokan olyan zavarban vannak, hogy még a klaviatúrát sem lelik.
Ügyvédek szoktak keresni gépírás tudással munkavállalót, továbbá adatrögzítő is lehetsz, amit akár otthonról is tudsz végezni.
Gépírás versenyek szoktak lenni. Keresd fel a MAGYOSZ honlapját, vannak versenyek itthon és külföldön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!