Nagyon gyorsan gépelek. Milyen lehetőségeim vannak?
Ezen az oldalon, sokszor vagyok első is, de a 10be állandóan benne vagyok. Milyen lehetőségeim vannak gépelésben elhelyezkedni?
Én pl. kórházban dolgozom, itt az adminisztrátoroknak sok helyen diktálnak (rendelésen a vizsgálat alatt, osztályon a zárókat, stb.), viszont ugye nekik nem ez az elsődleges feladatuk, mellette van ezer más is.
Itt is lényeges szempont, hogy tudj helyesen írni és ismerd a szakszavakat, nem fognak ráérni betűzgetni a latin szavakat. Már a kérdésedben is van hiba, egy többoldalas szövegben amit lehet át sem tudsz olvasni nem túl szerencsés dolog hibázgatni, egy záróban mondjuk még elmegy, maximum a beteg vagy egy másik orvos jegyzi meg, de pl. egy statisztikai adatrögzítő nem engedhet meg magának egy hibát sem.
Ha gépeléssel szeretnél foglalkozni csinálj meg valami papírt vagy próbálj meg tapasztalatot szerezni valamilyen ügyintézői helyen ahol gépelhetsz is, így lesz referenciád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!