Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ciki egy kocsmában...

Szerintetek ciki egy kocsmában dolgozni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kultúrált, középkategóriás presszóban dolgozom, ahová normális emberek járnak, persze betéved egy-két alkoholista, de a törzsvendégek mind nagyon rendes emberek. Balhé ritkán van, tiszta és karbantartott minden. Lottózó is van bent, azt is én kezelem.

Vannak akik kiakadtak azon, hogy ilyen helyen dolgozom, sőt néhány idősebb vendég is megkérdezte, hogy az én eszemmel miért nem megyek valami normális helyre.

Szerintetek ciki? Én nem érzem annak, sőt élvezem, szeretem csinálni, de néha úgy érzem, elszalasztok egy csomó lehetőséget, és elpazarlom a fiatalságomat.

Egyértelmű hogy nem innen akarok nyugdíjba menni, de amíg nem sikerül összegyűjtenem egy rendes tanfolyamra való pénzt, sőt nincs is konkrét elképzelésem arról hogy mit tanuljak, addig itt maradok. Egész jó a fizum és a főnök is kedves. Nem látom értelmét csak azért máshova menni, merthogy "ez egy kocsma".

Csak néha elkeserít, hogy azért ennél többre is vihetném, és sokan haragszanak rám, főleg a családom.

2013. nov. 8. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na képzeljétek el, rávettem magam, és elmondtam a szüleimnek, hogy hogy dolgozom. Nem akadtak ki, sőt mondták, hogy az nem rossz, ha normális hely. Azt mondták, ha csak egy kávézó, akkor jó, de ha kocsma lenne, annak nem örülnének. Végülis megkönnyebbültem. Még a tulajt is ismerik.
2013. nov. 12. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Mennyit lehet keresni ezen a nagyon kifizetődő munkahelyen?
2013. nov. 13. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:
A kifizetődőt úgy értem, hogy nem minimálbér, van plusz bónusz és a jatt is az enyém. Összesen egy hónapban 120-130ezer körül tudok keresni, amire mondhatjátok, hogy lófütty, de hány ember mondhatja el, hogy szakma nélkül egy kisvállalkozásnál ennyit keres, és nem szakad meg? A mai világban ez egy tidztességes fizetés, és örülök, hogy nem kell két munkahelyen güriznem, hogy megkaphassam.
2013. nov. 14. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megírtad. Ez a pénz teljesen rendben van a mai viszonyok között. Több emberről tudok, aki 70-80-ért áll a szalag mellett 3 műszakban.
2013. nov. 14. 16:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, hogy nem panaszkodom. Nagyon jó helyen vagyok, és még utaznom sem kell. De azért remélem, megtalálom a helyem, nem akarok itt megöregedni.
2013. nov. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!