én sokat kértem a 120-150 nettoval, ha egy cég külföldi megrendelőket akar, ezért keres üzletkötőt, viszont fix bérezéssel?
mert érdekes pont a bérigényről való téma után váltottak át passzívba, de valami nagyon feltűnően.
(már nem azért, de 1-2 megrendelővel lehet akár dupláznám is a bevételeiket..csak megjegyeztem)
és ráadásul itthoni nem is igazán nagy cégről példálóztam a 3 külföldi megrendelőjével
tehát ha én csak 1 céggel is szerződést teszek le az asztalra, az már nagyon is sokat fog jelenteni a cégnek!
a vidéki cég pl autó belső részek gyártásával (pl fejtámlák, üléshuzatok) foglalkozik nem egy varrodájuk van - asszem ők alvállalkozók, ez mellett képzőközpont, de asszem pont az nem külföldi terület - tehát nekem azzal absz. nem kellene foglalkoznom, plusz egyéb textilipari termékekkel mint pl munkaruházat.
de ha belegondolok, ha egy hotelláncolatot felszednék, még a törölközőket és fürdőköpenyeket is beszállíthatnánk, szóval az arculat szerintem nagyban szélesíthető.
a régi cég pedig építőipari elemek gyártásával foglalkozott, amit kinti viszonteladóknak - megrendelőknek gyártott, a hazai kereskedelmi kisebb egységek mellett. a 3 megrendelő egy direktor alatt futott, aki távozott, az új 25%-os engedményeket akart, ami hatalmas meg lehetetlen tartani (mert a kamionba a benzin sem lesz olcsóbb, meg sorolhatnám) a vezetőnk nem ment bele, megrendelések lemondva, gyártás beszüntetve, cég meghalt, ill. a az itthoni egységeket szolgálja ki, azt meg elirányítják családon belül. csak ott ugye nem üzletkötőként voltam foglalkoztatva, de akkor pedig felajánlottam a segítségem, csak ugye inkább felmondtak nekem is, maradt vagy 4 fő meg egy üzemvezető, meg a család mint vezető.
Hol volt az állás? Sajnos vidéken semmit nem hajlandóak fizetni, viszont az elvárások óriásiak.
Én most döbbentem azon, hogy pénzügyes pozícióba, diploma, nyelvtudás, tapasztalat, 180.000 bruttót akartak adni. A fejvadász tovább sem küldte az önéletrajzomat, mert sokat írtam be, később hívtam fel őket, hogy mik a hírek. Én nem bánom, mert azért a pofátlanságnak is vannak, határai, csak az a baj, hogy találnak olyat, aki ennyiért elvállalja.
Tudtál olvasni a jelekből, ha nem tetszett nekik a bérigényed, bármennyire jó voltál, nem fognak felvenni. Ennyi, ne bánd.
Valóban egy kis sz...rágó cégről lehet szó.
Mondjuk mondhatták volna, hogy ok, minimálbér, de ha tényleg hozod az elvárásokat, akkor jutalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!