én sokat kértem a 120-150 nettoval, ha egy cég külföldi megrendelőket akar, ezért keres üzletkötőt, viszont fix bérezéssel?
mert érdekes pont a bérigényről való téma után váltottak át passzívba, de valami nagyon feltűnően.
(már nem azért, de 1-2 megrendelővel lehet akár dupláznám is a bevételeiket..csak megjegyeztem)
120 vagy 150 nem mindegy. Ha tól-ig határoztad meg, akkor elég nagy hiba. 120 kevés, ha fix bérezés van. Sőt...
Szerintem még 150 nettóval se mondtál sokat. Ha ez egy kiscég (értsd 50 fő alatt) akkor elképzelhető, hogy nem tudják megfizetni a munkaerőt és (már bocsánat) de szarér hugyér kell nekik valaki... akkor meg ne bánd hogy nem vettek fel.
próbaidőre kértem 120 nettot, azután 150-et. szóval nem tól-ig határoztam.
és valóban valószínűsítem, hogy kis cégről van szó, tekintve hogy a kapacitás is nézőpont náluk egy megrendelés felvételénél, dehát befektetés nélkül senki nem fog feljebb lépni, ezt tudhatnák már iskoláskoruk óta.
hát ők veszítenek velem, nem én velük.
akkor adhatnak 140-et próbaidőre.
ha értéket hozok a cégnek, akkor elvárom hogy értékeljék is.
Túlértékeled magad, én 70e-et nem fizetnék neked!
"már nem azért, de 1-2 megrendelővel lehet akár dupláznám is a bevételeiket..csak megjegyeztem"---már itt elástad magad...
nem elástam magam, hanem a realitásokat mondtam!
mert ha én valóban felkeresek egy küldi óriáscéget (akikkel vannak is kapcsolataim más okokból) és azok megrendelők lesznek akár csak 1 éves szerződéssel is, az már havi szinten is milliós bevétel lenne. ahogy a korábbi m.helyemet CSUPÁN 3 óriásmegrendelő tartotta fent és majdnem naponta számláztam ki több tízezer eurokat, milliók forognak havonta 200 milliós projektekről beszélünk.
és ráadásul én értek hozzá, és nagyon is tudom jól mit beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!