Bundy212 kérdése:
Ha felvesznek 2 hónapig közmunkára, de időközben lehetőségem nyílik főállásra, otthagyhatom a közmunkát, vagy meg kell várni a megadott idő végét?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 22:23
11/18 anonim válasza:
Kedves hallgatóink! 8-9-10-ben Türmer Gyula monológját hallották a Rémuralom II. felvonásából.
12/18 anonim válasza:
Mér nincs igazam? na ne mond már...
Ki vagy te orbánc viktor?
13/18 anonim válasza:
Ingyen odaadom a románoknak..
Ugy is mindig oda huz a szive...
Még vizumot szerzek neki:-)
14/18 anonim válasza:
Kedves hallgatóink! 12-13-ban Lenin monológját hallották a Kommunizmus kísértete c. horror thriller III. felvonásából.
16/18 anonim válasza:
ÉN legalább ha megtehetném lenne rá pénzem és hatalmam az egész országbol sőt a egész világból egy jó nagy gyárat csinálnék hogy mindenkinek legyen munkája.
uff én beszéltem türmer gyula
17/18 anonim válasza:
és higgy nekem...mindenki boldog lenne
18/18 anonim válasza:
csak a buta fidesznek meg atöbbinek fingja sincs a dolgokrol
visszaadhatja mind a diplomáját mer ugy tünik hogy amit tanultak az bizony sz..rt se ér..bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!