Munkahelyi cipő?
Figyelt kérdés
Valószínű más cipőt kell vennem melóba, mint amivel kint vagyok az utcán, még nem tudom hogy ők adnak, vagy csak váltócipő kell. Csak az a baj, hogy az egyetlen cipő amiben nem fáj a lábam, az a saját cipőm. Mi lesz velem 12 órán át kényelmetlen cipőben? Mások ezt hogy csinálták, hogy nem sorvadt még el a lábuk? Vagy meg lehet kérni a főnököt hogy hadd vegyem a sajátom, max. letisztítom mielőtt bemegyek az ajtón?2013. okt. 29. 16:20
1/4 anonim válasza:
Miért, ezt nálatok ellenőrzik hogy az utcai cipődben vagy-e? Ha megfelel az utcai cipőd a kritériumoknak (ha vannak ilyenek) akkor nyugodtan használd szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ellenőrzik, csak mondtak olyat, hgoy váltócipőben szokás bent lenni. De semmi konkrétat nem mondtak, hogy most ők adnak-e vagy vinnem kell, vagy akármi. Mondjuk ameddig nem mondanak konkrétat, vagy nem szólják meg, addig biztos nem veszek át másikat, ráér az majd akkor, ha szólnak.
2013. okt. 29. 17:09
3/4 anonim válasza:
Egyszerű: ha belekötnek akkor vegyél egy olcsó cipőt amiben bemész és ott bent átveszed a mostani cipődet, az lesz a munkahelyi. Munka után meg hogy miben vagy ahhoz senkinek semmi köze.
4/4 anonim válasza:
Nem munkavédelmi cipő véletlen, nekem is volt, rettenet kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!