Au pairként az USA-ban milyen hátrányom származhat abból, hogy még nem vagyok 21 éves?
#3-as! Te magadnál voltál, amikor írtad ezt a kommentet? Mert se eleje se vége nem volt, az értelmét meg ne firtassuk.
Hogy válaszoljak is: nem szolgálnak ki alkohollal, meg van pár buli, ahova nem fognak majd beengedni. De amúgy semmi komoly!
Tudom, hogy még ezek csak tervek, de az USA-ba úgy érdemes kimenni au pair-ként, ha közvetítő céggel mész.(nem vagyok oda ezekért a cégekért, mert kicsit lehúzásnak tartom-az ár miatt, viszont lenne benne rizikó, ha egyedül mennél.)
Ja, és azért tudj annyit angolul, hogy ne adjanak el! ;)
igen, az angol tudásomon van még mit fejleszteni bőven, de azért nagyjából megértem a dolgokat :) köszönöm!
céggel tervezek kimenni, bár lehet, hogy ismerős családhoz tudnék menni, (remélem) viszont így talán egyszerűbb...
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!