Milyen hátrányom származhat abból ha nyolc órás helyett két 4 órás munkára vagyok bejelentve?
Hát nagyon nem értek hozzá, de ha esetleg azt mondja a vezetőség hogy na "Nikoletta" akkor jövő héttől csináljuk úgy hogy bejön 8-ra 12-ig dolgozik és mivel nincs nagy forgalom 3-ig ezért jöjjön vissza 3-ra és hazamehet 7-kor.
Nekem anno az egyik munkahelyemen pedzegették ezt a témát, én meg beintettem nekik. Nehogy már tönkreb@sszák az egész napomat!? Mert mit csináljak abban a 3 órában??? Barátnőim akkor dolgoznak, mire hazaérek megkajálni, addigra meg nem érek vissza, bevásárolni sem tudok, mert ha veszek mélyfagyasztott cuccot, vagy tejterméket akkor meg megromlik...edzeni sem tudok elmenni, mert utána meg büdi leszek....
Szerintem megint olyan van a háttérben amiről később fogod megtudni hogy ezzel szívtad meg. Amondo vagyok ha nem lenne sumákolás, akkor simán átírnák 8 órára...de ez az én magánvéleményem! (vagy esetleg szabadságolással kapcsolatosan, kevesebb szabid lesz, és a négyórásoknak nem jár ebédszünet sem...)
Nem osztott munkaidőről, hanem osztott munkaviszonyról kérdezett.
Szerintem nem gond, ha amúgy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!