Menjek Amerikába vagy ne?
Először is döntsd el, hova mész, mert ha rossz repülőre szállsz fel akkor nem lesznek veled barátságosak a biztonságiak a reptéren.
Miért kapsz 1m-t?
"ilyen rosszul fizet manapság a Brazzers?"
xD
Nem minden nap kapnak az emberek lehetőséget arra hogy csak úgy elrepkedjenek az USaba, ha te kaptál akkor használd ki, aztán max lesz új munkád ha visszajössz, elmondásod alapján amúgy is unalmas, szóval tök mind1.
Mi okból mennél amúgy? Valami ösztöndíj?
1 misiért simán menj ki, legalább a nyelvet is gyakorolod. Ha a barátnőddel mész akkor miért kéne egyedül utaznod.
Köszi hármas, rákerestem hogy mi az a brazzers jó hogy nem volt a húgom a szobában XD :D :D
Azt azért tudni kell, hogy Amerikában nagyon rossz most a gazdasági helyzet. Ennyit adnak egy takarítónőnek? Tuti, hogy nem vernek át? Jól nézz utána, nehogy eladjanak prostinak.
3 hónapért én speciel nem biztos, hogy otthagynám a biztos munkámat. Ha hazajössz utána mit csinálsz? Mi a szakmád, mennyire keresett?
Mennyi idő alatt találsz majd másik munkát?
3 hónap alatt nem nagyon lehet megtanulni a nyelvet, pláne, ha egész nap dolgozol, és magyarokkal laksz együtt.
Én lehet, hogy inkább keresnék egy évre egy családot, és kimennék au-pairnek valami közelebbi országba. Legalább akkor megtanulsz rendesen egy idegen nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!