A munkaügyi központ által felkínált munkát köteles vagyok elfogadni?
most azért már más a helyzet; akkora lett mára a munkaerőhiány, hogy gyakorlatilag bombázzák az alanyt munkaajánlatokkal, persze nevetséges bérekért... engem pl olyannal találtak meg, hogy közfoglalkoztatottként, kemény ötvenkettő-ezer huf-ért 8 (!) órában, állam által jól megtámogatott szervezetnél adminisztratív munka, nem is rossz... de könyörgöm, ennyiért?? szerintetek?
van olyan, aki ezt elfogadja, és megél ebből? dolgozni mellette mást nem lehet, mert fulltime job, ugyanakkor választanod kell, mit fizetsz ebből az éhbérből: a rezsidet, vagy a havi étkezésedet?
mikozben a segélyed mellett tudsz vállalni olyan mellékest, törvényesen (!), amiért rendesen megfizetnek! hát nooormális?? micsoda egy idióta rendszer ez?
#14"amúgy pedig simán törölnek a nyilvántartásból, ha nem vállalod el, amire kiközvetítene."
A l.f.szt törölnek simán.
Na és ha törölnek akkor mi van!?
Két hónap múlva visszamegyek oszt újra beregisztrálok.
Eláruljam mi állt a legutóbbi állásajánlattal kapcsolatos levélekbe a közvetítő lapon amit kaptam?
(Idézet..)
Amennyiben az állásajánlat a jogszabályban megfogalmazott "MEGFELELŐ MUNKAHELY" fogalmát NEM meríti ki,ön jogosult "MÉRLEGELNI" a foglalkoztatási lehetőség "ELFOGADÁSÁT".
(hoppá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!