A munkaügyi központ által felkínált munkát köteles vagyok elfogadni?
A nyáron kaptam egy levelet amiben másnapra voltam hivatalos egy állásinterjúra, még jó, h itthon voltam, ám már jó 10éve is volt, h így v. más módon közvetítenek ki.. Meg is lepődtem, másnap derült ki 7-en voltunk 1 állásra..ha van miből válogatni a munkaadónak él is a lehetősséggel.
A lényeg, megjelenni köteles vagy mer, ha nem akkor törölnek, ha felvesznek "örülsz"(attól függ milyen meló), ha nem..így jártál.
Még sosem jártam úgy, h csak én lettem volna azon a lehetőségen.
Rakat fos a munkaügyi központ, mikor Páromnak nem volt melója és regisztrálva volt oda, több tanfolyam után is érdeklődött, főként C+E jogsi után. Rendszeres érdeklődés ellenére mégsem értesítették, mikor a tanfolyam indult! Más emberektől értesült, h már elindult a tanfolyam és enyhén szólva, hulladék embereket vettek fel oda és nem Őt, aki komolyan rajta volt az ügyön. Azóta kerüli a munkaügyi központot, de édesanyja kapcsolatai miatt, elmulasztott jelentkezések elvannak simítva.
Én meg csak addig míg jár az aktívkorúak támogatása, de ahhoz elektronikus úton jelentkezem, ha már van ez a "lehetőség", erről is csak véletlen tudtam, h jár/jogosult vagyok..
nektek már ajánlott melót a munkaügyi központ...
piszkos mázlisták :-)
hüje vagy?
vállald el ..
Ha a lakóhelyedhez közel van akkor minden alkalmi melót el kell vállalni amit adnak ..
tök mind 1 mennyit fizet,meg meddig tart.
Én se kapok semmit se segélyt se bérpotlót semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!