Pályakezdő munkanélküli vagyok. Járhatok esetlegesen a munkanélküli központ által támogatott tanfolyamra ha van érettségim és szakmám is?
még mindig vannak tanfolyamok csak nem annyi a választék márciusban is volt nálunk és most jövöhéten jön a következő "adag" remélem lesz benne olyan amivel el is tudnék helyezkedni. kb 2 éve jártam már munkaügy által inditott tanfolyamra és igen fizették nekem + havonta kaptam 60 forintot keresetpótló juttatást. nézd meg a afsz honlapját néha felrakják a tanfolyamokat de inkább személyesen menj be a központba ott adnak tájékoztatást
érettségi nem baj ha van sőt előny mert nem mindenkinek van és őket kiszűrik kevesebb a "konkurencia " az adott képzésen. viszont ha bejelentkezel egy tanfolyamra el kell menned felvételire ahol viszont hátrány hogy van egy szakmád ,mert nekik a jelentkezőkből csak kb 20 , 25 embert kell kiválasztaniuk és azokat helyezik előtérbe akik még képzetlenek ,elavult a képzésük, elmaradott térségben élnek stb ezek alapján választanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!