Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő munkanélküli...

Pályakezdő munkanélküli vagyok. Járhatok esetlegesen a munkanélküli központ által támogatott tanfolyamra ha van érettségim és szakmám is?

Figyelt kérdés
2009-ben az egyik ismerősöm otthagyta egy félév után a főiskolát, regisztráltatta magát, és nem hogy pályakezdőként tanfolyamra járt ingyen, de még fizettek is neki hogy tanfolyamra jár.....
2012. jan. 19. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, az érettségi a központba előnyt is jelent néhány szakmánál.
2012. jan. 19. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
És igen fizetnek is egész pontosan nettó (kézhez) 42500 Ft-t.
2012. jan. 19. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
A kormány 2011-ben befagyasztotta az összes támogatott szakképzést. Azóta sem olvasztotta ki és valami azt súgja hogy nem is fogja. Az én anyám is ECDL tanfolyamra járt hónapokig és megkapta a minimálbért a semmiért. Ezek az idők elmúltak.
2012. jan. 19. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam tanfolyamon és már tavaly nyáron befagyasztották a képzéseket. Munkaügyön dolgozó ismerősöm szerint lesznek tanfolyamok ebben az évben, de nagyon kevés. Bejutni jó eséllyel csak protekcióval lehet a nívósabb képzésekre. A szakmunkás képzésekre sokkal könnyebb bejutni és nem nagyon kell protkó plusz több értelmét is látom.
2012. jan. 27. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

még mindig vannak tanfolyamok csak nem annyi a választék márciusban is volt nálunk és most jövöhéten jön a következő "adag" remélem lesz benne olyan amivel el is tudnék helyezkedni. kb 2 éve jártam már munkaügy által inditott tanfolyamra és igen fizették nekem + havonta kaptam 60 forintot keresetpótló juttatást. nézd meg a afsz honlapját néha felrakják a tanfolyamokat de inkább személyesen menj be a központba ott adnak tájékoztatást

érettségi nem baj ha van sőt előny mert nem mindenkinek van és őket kiszűrik kevesebb a "konkurencia " az adott képzésen. viszont ha bejelentkezel egy tanfolyamra el kell menned felvételire ahol viszont hátrány hogy van egy szakmád ,mert nekik a jelentkezőkből csak kb 20 , 25 embert kell kiválasztaniuk és azokat helyezik előtérbe akik még képzetlenek ,elavult a képzésük, elmaradott térségben élnek stb ezek alapján választanak

2012. máj. 6. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
*60 ezer forintot
2012. máj. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!