Munkaügyi Központnál milyen tanfolyamok vannak jelenleg?
Régebben feltették a honlapjukra is, de egy ideje már nem. Csak az van oda írva, hogy területileg illetékes kirendeltségen vagy központban lehet érdeklődni.
Engem az érdekelne, hogy jelenleg is szokott C kategóriás jogosítvány tanfolyam indulni? Ha igen, akkor van esély oda bekerülni?(a követelményeknek megfelelek, de nincs protekcióm) Köszönöm a válaszokat.
kérdezd meg a területileg illetékes kirendeltségen...
Mert mindenhol más van...
Szerintem nincs. Én pont ebben a cipőben járok. Az oldalukon voltak tanfolyamok, de a kirendeltségen paraszt módjára közölték, hogy NIIIINCS!! Ennyi, hogy NIIINCS... Takarodj innen. Nem számít, ki vagy, takarodj innen.
Ez Bp-en volt, nem írom ki, melyik kerületben. Egy ártatlan kérdés volt, az ügyintézőnek tuti valami családi problémája van. Én az ilyen embereket levegőnek nézem és nem szoktam velük szóba állni.
Lényeg a lényeg. Írtam a központi megadott mail címre, ott normálisan tájékoztattak, nem paraszt módjára, hogy központilag befagyasztották, határozatlan időre...
Ezzel egy időben a tanfolyamok listáját le is vették a weboldalról.
Ez kb 2-3 hónapja volt. Azóta nem tudok semmit. :)
a gödöllői kirendeltségen van D és E kategória.
Vannak nyelvtanfolyamok és még lehet menni logisztikai ügyintézőre is.(többek között én is erre megyek) és igen fizetik.
nem én a suli előtt 2 nappal regisztráltam.
A feltételek azok voltak hogy nem lehetek semelyik suliban nappali tagozatos diák, nem vállalhatok mellette egyátalán semmilyen bejelentett munkát, 18 éves kell legyek minimum, érettségi alapfeltétel, angol nyelv alapfokú ismerete(mivel a képzésen is használni fogok(bár ez igazából nem feltétel).
Azt hiszem ennyi.
Ha a tanfolyam közben mégis munkát találnál vagy olyan lehetőséget ami esetleg visszautasíthatatlan vagy otthagynád a sulit, akkor onnantól kezdve 1 évig nem mehetsz vissza munkát/képzést keresni a munkaügyi kp-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!