Manapság protekció nélkül lehet normális munkát találni?
bölcsész diplomával és csak érettségivel nm sokat érsz szerintem. Ne reménykedj, hogy kiemelt állást találsz, persze beeshet, de nagyon nehezen.
küldeni kell az önéletrajzodat ahova csak tudod. De olyan helyre ahol szakmai képesítés kell oda majdnem, hogy kár, a többi meló meg általában tesco meg egyéb szaros, azokat a munkahelyeket is a diplomások töltik ki most.
Tudom, hogy rosszul választottam pályát, de mostmár maximum fölakaszatni tudom magam, ezt visszacsinálni már nem. Nem igaz viszont, hogy nem ér semmit amit tanultam, a közszférában rengeteg helyen (gyámügy, ifjúságvédelem, családvédelem, nevelési tanácsadó, stb.) van szükdég a tudásomra, viszont tapasztalataim szerint oda nem lehet protekció nélkül bekerülni...
Jobb híján pályázok minden szóbajöhetőre - bolti eladótól a szakmába vágó helyekig - hadd ne mondjam, tejles a kudarc és egyre nehezebben viselem mind mentálisan, mind anyagilag. /Párom fizetéséből élünk./
látod, csak nem semmit a papírod, hiába van meg.
szerintem tanulj vlmi olyat, amire van kereslet, és persze tudsz magad gyakorlatot szerezni. a programozás tipikusan ilyen önmagad szerezheted meg a gyakorlati tapasztalatot meló, de viszont sokat kell "szenvedi" érte. épp az a baj hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak programozni, mert elolvasták az xy könyvet, és ezek mennek állásinterjúra és hallgathatjuk/olvashatjuk hogy nincs meló. persze kóklereknek nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!