Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság protekció nélkül...

Manapság protekció nélkül lehet normális munkát találni?

Figyelt kérdés
Nyár óta munkanélküli vagyok, rengeteg helyre pályáztam, a többség vissza se jelzett semmit...
2009. nov. 12. 10:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy. :)
2010. okt. 19. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:

bölcsész diplomával és csak érettségivel nm sokat érsz szerintem. Ne reménykedj, hogy kiemelt állást találsz, persze beeshet, de nagyon nehezen.

küldeni kell az önéletrajzodat ahova csak tudod. De olyan helyre ahol szakmai képesítés kell oda majdnem, hogy kár, a többi meló meg általában tesco meg egyéb szaros, azokat a munkahelyeket is a diplomások töltik ki most.

2010. okt. 19. 16:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rosszul választottam pályát, de mostmár maximum fölakaszatni tudom magam, ezt visszacsinálni már nem. Nem igaz viszont, hogy nem ér semmit amit tanultam, a közszférában rengeteg helyen (gyámügy, ifjúságvédelem, családvédelem, nevelési tanácsadó, stb.) van szükdég a tudásomra, viszont tapasztalataim szerint oda nem lehet protekció nélkül bekerülni...

Jobb híján pályázok minden szóbajöhetőre - bolti eladótól a szakmába vágó helyekig - hadd ne mondjam, tejles a kudarc és egyre nehezebben viselem mind mentálisan, mind anyagilag. /Párom fizetéséből élünk./

2010. okt. 19. 16:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja az érettségi már nem játszik, azóta lediplomáztam mindkét szakomon. :)
2010. okt. 19. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:

látod, csak nem semmit a papírod, hiába van meg.

szerintem tanulj vlmi olyat, amire van kereslet, és persze tudsz magad gyakorlatot szerezni. a programozás tipikusan ilyen önmagad szerezheted meg a gyakorlati tapasztalatot meló, de viszont sokat kell "szenvedi" érte. épp az a baj hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak programozni, mert elolvasták az xy könyvet, és ezek mennek állásinterjúra és hallgathatjuk/olvashatjuk hogy nincs meló. persze kóklereknek nincs is.

2010. okt. 19. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért lehet ezzel a diplomával is tudsz valamit kezdeni, végül is vannak tanárok, ilyen olyan asszisztenssek, titkárnők, akik szinte mind bölcsészek, milyen szakon végeztél?
2010. okt. 20. 18:43
 17/18 anonim válasza:
én nyáron vizsgáztam,szakmámba azért nem vettek fel,mert volt osztály társam protekcióval fel vettette magát,nem számít hogy alig ért valamihez,én meg jobb voltam,akkor is őt vették fel mert az annya ismeri a főnököt,sajnos ez így működik...
2011. márc. 3. 12:00
 18/18 anonim válasza:
a bölcsészen kívül mi a 2. diplomád? sikerült azóta munkát találnod?
2013. máj. 31. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!