Mennyi a fizetésed és melyik városban és mit dolgozol?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 16:19
21/92 Flector 67 válasza:
Kíváncsi vagyok, miért nem volt hasznos a válaszom. Sok az irigy.
22/92 anonim válasza:
Nem szoktam értékelni,most sem tettem.
Viszont természetesen a válaszod értelmetlen.
Fizetés és jövedelem, mást jelent.
Kamat, az nem fizetés.
Remélem kielégítő oknak érzed. Persze nem tudhatom pontosan,hogy mások szerint miért nem volt hasznos.
23/92 anonim válasza:
Tesco Pénztáros: 120000 Ft Netto. Pályakezdő vagyok.
24/92 anonim válasza:
Én sem értékeltem, pedig irtó nagy hülyeség, az meg, hogy rinyálsz az értékelés miatt még gázabb. És mire irigyek? Nem írtál be semmi fizetést... Erre az okos mondatodra?
25/92 anonim válasza:
bejelentett javadalom :DDDDDDDDDDDDDDDDD
amikor ezt elolvastam nálam már megbukott a sztorid XD
26/92 anonim válasza:
140 ezer forint, MÁV-nál vagyok üzemmérnök, Budapesten.
27/92 Flector 67 válasza:
Ő jövedelmet írt. Amibe bizony a hozam/kamatjövedelem is beletartozik. Szóval ehhez nem nagyon értetek, de okoskodtak. Ami végülis nem baj...
28/92 anonim válasza:
Utolsó: inkább maradj csöndbe, írta, hogy a bejelentett jövedelmén vagy ahogy ő írta "bejelentett javadalom"-on kívül nincs más, részesedés stb. De amúgy nem mindegy? Úgyis kamu, te meg gyanús, hogy ennyire véded őt...:)
29/92 Flector 67 válasza:
Nem védem, de egyáltalán nem irreális ez a jövedelem. Én úgy értelmeztem nem a fizetés az egyetlen jövedelme, hanem van más is, és így együtt 4.5 millió. De mindegy is. Gratulálok neki hozzá:)
30/92 anonim válasza:
Még helyesen se tudja leírni, hogy cégvetető, na meg a bejelentett javadalom. :D Tanult, tapasztalt emberre illő megnyilvánulások ezek. Flector 67 nem a te kamu regisztrációd? Gyanúsan véded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!