A munkáltatók miért hívnak be interjúra olyan jelentkezőt, akit már előre tudnak, hogy nem fognak felvenni?
Mert a HR - esnek is ki kell töltenie valamivel a munkaidejét hogy úgy tünjön mintha dolgozna is valamit.
Én is utálom ezt mert van amikor 2-3 ezer forint az utikoltség hogy valahova elmenjek, persze ez a kutyát nem érdekli.
Szerintetek hogy lehet az hogy feladsz jelentkezést 15 különböző helyre különböző időkben, és mindre egyszerre jeleznek visza kb 2 hét mulva.
Csupán véletlen lenne?
Tegyél ajánlatot, vagy beszélj lyukat a hasukba!!
Mond nekik, hogy a fizetésed 80% náluk költöd el, és a törzsvásárlójuk leszel csak vegyenek fel!!
Amúgy nem a munkáltatókban van a hiba... Ne is haragudjatok de én is eltöprengenék hogy mégis miből termelek ki egy 80-90 ezer forintos nettó fizetésre amire mindenki húzza a száját 130 meg 150 ezer forintos bérköltséget, amit az állam elrendel..
Könyörgöm mire fizetünk ennyi Tb-t?
Arra hogy legyen ingyen vakcian az ukrán cigányoknak??
Meg arra hogy ellopják az orvosok azáltal, hogy olyan kezeléseket számláznak ki a tb felé amiket el se végeztek? Pl a fogorvosok ebből sportot űznek, és valahogy hiányzik a kontroll az ellenőrzés!!
Az adó meg a másik fele..
Az előző állásomban a 120 ezres fizetésemmel együtt összesen 211 ezer ft ba került a válallkozónak az hogy én ott melóztam..
Hol tudná ezt kitermelni akármelyik vállalat is a mostani megölt helyzetben?
Aztán az adókból befolyt pénzeket meg rendszeresen ellopják elsikkasztják meg még uniós hiteleket is felvesznek amik nagyrésze ugyanúgy eltünik...
Változás meg NINCS, már évtizedek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!