Mi akartál lenni fiatalabb korodban és végül mi lett belőled? (foglalkozás szempontjából)
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 21:42
11/17 anonim válasza:
Fodraszno akartam lenni az is lettem.
12/17 anonim válasza:
Kovács akartam lenni (aki díszfegyvereket meg miegymást készít) ehelyett programozó lettem :)
13/17 anonim válasza:
apáca. vicces, az első hozzászóló is ezt írta. végül hittanár lettem, és szültem 3 gyereket, az osztályomból max 2-ig merészkedtek
14/17 anonim válasza:
Ami akartam: szülésznő vagy benzinkutas (imádtam a benzinszagot vagy fotós
Ami most akarok: vágó
15/17 anonim válasza:
Hmm. Tánccal akartam foglalkozni, most egy tánccsapatot edzek sportszakos egyetem mellett.
De úgy érzem igen hajlamom van az adminisztráció felé is.
16/17 anonim válasza:
Forma 1es versenyző szerettem volna lenni,és stewardess vagyok :) / a száguldás maradt. /
17/17 anonim válasza:
Ápolónő akartam lenni és az is lettem,fizetés szempontjából elég hátrányos szakma.Húzos és sok meló igencsak kevés fizetés.12órás műszak,nincs hétvége,nincs ünnepnap.Havi 70-80ezerért.Amiből még lejön az utiköltség.Dehát dolgozni muszály.Bár nemtudom mi a jobb a kórház vagy egy gyár.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!