Melyek azok az állások, melyek munkakörébe tartozik, hogy rengeteget kell utazni a világ körül? Főiskolaválasztás szempontjából.
Nemsokára előttem a továbbtanulás és valami olyasmivel szeretnék felnőttként foglalkozni, amivel be tudom járni a világot, mert imádok utazni és szeretnék azzal foglalkozni, amit szeretek is.
Az elképzeléseim: áruszállítással kapcsolatos dolgok (nem mint sofőr vagy fuvarozó), turisztikával kapcsolatos dolgok (nem pont idegenvezető), üzleti élet.
Ezen kívül minden lehetőség érdekel. Angol nyelvtudással nincs baj, második felvett nyelv nemsokára folyamatban.
:)
Áruszállítással kapcsolatos dolgok esetén ha nem sofőr vagy, hanem logisztikus, akkor örülj, ha egy négy fallal zárt irodát kapsz, de inkább csak egy boxot egy nagyváros iparterületén.
...
Aki sokat utazik, azok véleményem szerint a menedzserek, illetve a kutatási területeken dolgozók.
Értem.
Olyas valami létezik, hogy nagyköveti FUTÁR?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!