Sokkal szebb lenne a világ női vezetőkkel? Csak mert úgy tpapasztaltam, hogy ahol női főnök van, sokkal barátságosabb a légkör, míg egy férfi főnök kevésbé megértő és empatikus!
"Sokkal szebb lenne a világ női vezetőkkel?"
Szerintem folyamatos világháború lenne, kb. olyasmi, mint az 1984 című regényben.
"Csak mert úgy tpapasztaltam, hogy ahol női főnök van, sokkal barátságosabb a légkör, míg egy férfi főnök kevésbé megértő és empatikus!"
Érdekes, mert eddig mindig az ellenkezőjét tapasztaltam és ismerőseim is ugyanezt mondják. A női főnökök kibírhatatlanok.
Szerintem jobb lenne.
Egy nő könnyebben szót ért egy másik nővel, mint egy férfivel. És a nők kedvesebbek is.
"Egy nő könnyebben szót ért egy másik nővel, mint egy férfivel. És a nők kedvesebbek is."
Aha. Kár hogy nem csak női dolgozók vannak ugye.... barom.
Másik dolog: kedvesség. Egy főnöknek nem kedvesnek kell lennie. Egy főnöknke objektívnek következetesnek és részrehajlástól mentesnek kell lennie.
Odaáll gizike hogy hadd menjen el előbb mert menni kell a gyerekért és a kedves női főnök elengedi.
Majd odaáll a lacika hogy engedje el előbb mert akármi ok.
Őt meg nem engedi el oldja meg...
Na nem. Az ilyen főnököt páros lábbal kéne kivágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!