Milyen programnyelvet/nyelveket érdemes elsajátítanom, amivel könnyen tudnék munkát találni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy sok helyen nem is nézik a diplomát, csak a tudást, amit meg magamtól is meg tudnék szerezni párhuzamosan tanulmányaim mellett, nem kell emiatt még egy programozói vagy mérnökinfói egyetemre is jelentkeznem. Olyan nyelv érdekelne, vagy valami web fejlesztés amit viszonylag könnyebb megtanulni és munkám is lesz vele.2013. szept. 25. 12:17
1/5 anonim válasza:
Webfejlesés: html, php, java, javascript, egy pici css.
A többihez először is a basic, utána meglátod mit szeretnél.
2/5 anonim válasza:
Igen, ha 12-13 eves korod ota programozas a hobbid, akkor 22 eves korodra elered azt a szintet, hogy diploma nelkul is talalsz konnyen programozoi allast.
3/5 anonim válasza:
" viszonylag könnyebb megtanulni"
Rég rossz a hozzáállásod...
4/5 A kérdező kommentje:
3.-nak, gondoltam hogy lesz ilyen válaszoló is, ezt elkerülendő írtam hogy "viszonylag könnyebb", nem pedig azt, hogy könnyű. Nem az a lényeg, de nem szeretnék elsőre a legnehezebbe belefogni...
2013. szept. 25. 15:10
5/5 anonim válasza:
Ha nincs hozzá érzéked mindegyik nehéz lesz neked.
Ha már a könnyű verziót keresed, akkor szerintem nincs.
Amúgy html, css, ezek webprogramozást illetően könnyűek, de telítve van a piac, és sokkal többet elvárnak egy programozótól, mármint webre egy-két nyelv nem elég.
Számítógépekre, mobilokra a visual cét ajánlom kezdésnek, esetleg előtte olvass el egy sima logikai alapokat megtanító könyvet, tehát ami a gondolkodás módot tanítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!