Mennyit keres egy hipermarketben egy hitelügyintéző?
Figyelt kérdés
Állásinterjúra hívtak be egy Tescohoz hitelügyintéző állásra. Még a telefonon rákérdeztem, hogy a bejárást fizetik e, erre igen volt a válasz, és megkérdeztem még hogy ez mennyire értékesítői munka, tehát jutalékos rendszerben működik, és kell új ügyfeleket keresnem? Azért kérdeztem rá, mert már nem 1 fölösleges állásinterjú miatt utaztam, ahol ezeket elfelejtették mondani. Szóval kérdésem lenne, hogy egy ilyen áruvásárlási hitelügyintéző mennyit keres körülbelül? :)Köszönöm!2013. szept. 20. 15:30
1/6 anonim válasza:
Barátnőm csinálta kb fél évig passzív félév alatt, nettó 95 ezer alatt sosem vitt haza.
2/6 A kérdező kommentje:
Az teljesen korrekt akkor, mert én is kb. 100 000 Ft-ra gondoltam nettóban. És szerette? Hány órát dolgozott? Sok munka volt? Kis vagy nagyobb hipermarketben volt? Köszönöm amúgy ! :)
2013. szept. 20. 15:42
3/6 anonim válasza:
Hipermarketben volt, végül is szerette csinálni :)Két műszakban dolgozott, de azt, hogy ez hánytól tartott meddig, nem tudom. Fárasztó viszont, főleg ha sok ember van. -mert azért csak kell az emberek lelkével is foglalkozni :)
4/6 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy milyen volt az állásinterjú? És maga a munka? Fizu? Minden érdekelne mert engem is behívtak egy interjúra, tescoban lenne a munka. :) Köszönöm!
5/6 A kérdező kommentje:
Szia. :) Végül nem mentem, mert mindennap dolgozni kellett volna, meg a beutazást emiatt nem tudtam volna megoldani (napi 2-3 busz jár). De Te írd le Neked milyen volt. Ez is Tesco lett volna. :) Milyen végzettséged van, mikor mész? :) Sok sikert!
2014. júl. 16. 17:00
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!Engem is a "Tesóhoz" hívtak be hitelügyintézőnek...!Szerintem is reális ez a fizetés.
Engem inkább az érdekelne,hogy milyen kérdésekre lehet számítani????
Valaki tud ebben segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!