Dolgozott már közületek valaki diákmunkásként Tesco hipermarketben?
Októbertől tescoztam, május fele utátam meg teljesen, végül is nem olyan rossz, tömörítősként kezdtem, aztán árufeltöltőként, de utána kb karácsonytól kasszáztam, jó sok kódot illik tudni, kb 100-150 gyorskódot (még mindig önkiszlgáló kasszánál gyorskóddal írom be a cucc nevét, pedig már mióta nem kasszázok ) , mert a lapozózást nézik, és figyelmeztetnek érte, ha olyan helyen vagy, meg az idő amíg kikeresed a cucc nevét, ha papír alapú (expressznél) az lassabb, mint a gépben levő, de néha még a kódokat is változtatják, meg több kód is jó ugyanahoz a termékhez, van, hogy 3 is. Én a Rébusz által voltam ott, Budapesten, nem mondom, hogy minden tescoba, de elég sokban voltam. 2 dolog nem tetszett, az egyik, amit az első válaszadó is írt, hogy sok helyen nagyon parasztok a dolgozók, kiskirályként viselkednek, telibeszarnak, ha nem tudsz valamit, oldd meg, meg a technikai háttér is gáz, a telefon a pénztárnél 50%, hogy van, és ha van 50%, hogy működik, ha működik 50%, hogy elérsz e valakit, és akkor az sem biztos, hogy tud jönni, vagy intézkedni, expresszben nincs telefon, mert minek, de ha egyedül vagy ott a kasszánál, és áll a sor, akkor a vezető a szerverről üzenget neked a monitorodra, akkor még arra is figyelj, hogy utasítgat, másik pénztárost nem biztos, hogy beállít. Másik ami nem tetszett, hogy a siákszövetkezet nem fizetett ki rendesen, volt, hogy kaptam volna papír szerint az 500 ftos órabérrelt 80000 ftot, de kaptam 70et, vagy pl márciusban a 110000 ft helyett kaptam 90et, hiába járkáltam be napi szinten a Rébuszhoz utána (útba sem esett, nem itt van Újpesten) nem fizették ki. Május elején ezt meguntam és kiléptem. Tescoban a leltár tök jó, ha hosszú a leltár, kapsz kaját közben. Érdemes kipróbálni a tescot, tapasztalatokat gyűjthetsz, aztán örülhetsz az új munkahelyednek ha eljöttél onnan.
20/f
Bár én már régen, 6 éve dolgoztam suli mellett, kisvárosban, de én megmondom őszintén szerettem. Persze voltak nagyon pörgős időszakok (karácsony, húsvét), de mindent összevetve szerettem.
Ami negatív, bár nekem a pénz miatt jó volt: előfordult, hogy 4 órára mentem és többet kellett bent maradni. De nekem nem volt gond.
Aki nyavalyog, az még nem dolgozott előtte gyárban vagy éppen szántóföldön.
Én október óta tescózom, és teljesen elvagyok vele. A betanulás az ugye pontos, úgy van, hogy 8 óra, de ha nem vagy biztos magadban, akkor még bemehetsz plussz órákra. Én is így tettem, mert egy barátnőmmel megbeszéltük, hogy segít- Így összesen 10 órát tanultam be.
Persze élesben más volt a helyzet, eleinte sokat szerencsétlenkedtem, néha pánikoltam, de nem volt semmi helyrehozhatatlan hibám... Most meg már megy rendesen.
Én is jelenleg ott dolgozom...Hát...Valamiért nagyon nem kedvelem...:(
Vannak normálisak, de a vevők általában türelmetlenek, és nem értik meg hogy éán bizony nem évek óta ülök ott..:(
A telefon nem működik, konkrétan áramtalanította az egész kasszámat, amikor telefonálni akartam a vevőszolisnak hogy jöjjön már mert szar a kód....a bizti őr viszont ott állt mellettem és ha baj volt segített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!