Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mi lesz velem a...

Szerintetek mi lesz velem a Mc Donaldsban? :D

Figyelt kérdés

29 évesen bedőlt az életem, a vállalkozásom tönkrement a munkámat elvesztettem, nem találok állást sehol, diplomám nincs..

Úgy néz ki talán felvesznek a mcdonaldsba sz@rt kaparni.

Mire számítsak? Szét fognak szop@tni a taknyosok mi?

2009. nov. 5. 14:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak annyit mondok ezzel kapcsolatban még mint ex belsős biztonságis, hogy ott szabályos kémkedés megy, és sosem tudhatod mikor melyik helyiség van bekamerázva vagy bepoloskázva!!

Még a szolgálati kocsikban is lehet poloska..

Persze mindez 7 pecsétes titok!!

2009. nov. 5. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
na és? Mert mit akarsz csinálni a bekamerázott helyeken? f.szt verni v mi? nem mind1, h hol van kamera, ha nem csinálsz semmi rosszat? ez volt az indokod, h eljöttél a teszkóból?
2009. nov. 5. 19:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem ez

De ez már magánügy, szerintem amíg nem próbáltad,

Ne ítélkezz!!

2009. nov. 5. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

A tusko egy nagy rakás sz.r.

Nem hogy soha nem dolgoznák nekik, de amennyire tehetem be sem megyek vásárolni. az én pénzemen ne hízzon egy olyan rabszolga tartó cég aki ilyen aljas módon kihasználja a szerencsétlen dolgozóit.

2012. jan. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!