Szerintetek mi lesz velem a Mc Donaldsban? :D
29 évesen bedőlt az életem, a vállalkozásom tönkrement a munkámat elvesztettem, nem találok állást sehol, diplomám nincs..
Úgy néz ki talán felvesznek a mcdonaldsba sz@rt kaparni.
Mire számítsak? Szét fognak szop@tni a taknyosok mi?
Hát tuti nem lesz leányálom, mert a mekiben hajtás van ezerrel, utánpótlás meg mindig van, vagyis ha nem vagy elég jó akkor simán kiraknak. Mindenesetre fogd fel úgy, hogy eltartod magad, ez a fontos.
Milyen szakmai gyakorlatod van? Meg milyen vállalkozásod volt? kíváncsi vagyok csak. Nem csak diplomával lehet állást találni.
Ilyen hozzáállással két hetet adok neked.
Nem vicc.
Nyilván így lesz..
Köszi a tanácsokat, még egy kérdés, valoszinuleg faiatabb fog interjuztatni ti mit adnátok neki elő?
14:41
Ruha cipő divatáru kereskedelem, szakmám hentes, meg vagyonőr is voltam
figyelj mostanában a tesco-ban kb 150 cm-es 50 kg-os kis nyikhaj hülyegyerekeket látok biztonsági őrösdit játszani, bár kíváncsi lennék, hogy mit tennének egy 6 tagú fejenként 120 kilós, náluk kb 3x akkora tolvaj barna bandával, de mind1.
esetleg ezzel az önképpel talán oda is jelentkezhetnél, és lehet nem huszon évesek lennének a főnökeid...
hisz vagyonőr is voltál...
Már megjártam....
Még a belső biztonsági osztályt is!!
Ennél még a McDonalds is csak jobb lehet...
Részemről soha Többé TESCO!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!