Hol tart ez a világ? Ti mit gondoltok erről a hirdetésről? Komolyan már csak ez segíthet?
2009. nov. 4. 02:17
1/11 A kérdező kommentje:
a hirdetés vége
/hirdetes-17111493/
2009. nov. 4. 02:30
2/11 anonim válasza:
valószínűleg nagyon kétségbeesetten keres munkát, netán roma, és nagyon szeretné bebitonyítani, hogy becsületes akar lenni. remélem, tényleg jó szándék vezérli
3/11 anonim válasza:
Sokan szívesen fizetnének 100 ezret azért, hogy utána legyen egy tisztán 150 ezret jövedelmező munkahelyük. A többségnek sokkal rosszabb munkahelye van. Ez nem elkeseredés, hanem befektetés.
4/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen reális ajánlat :) Persze a munkaerő megbízhatóságát sajnos kétségbe vonja (korrupció?).
5/11 A kérdező kommentje:
Hát én nem tom de sztem ha vki ennyi pénzt képes lenne ebbe beleölni csakhogy biztosan legyen állása, akkor az minden lenne csak nem korrupt, amúgy ma is néztem már lejjebb adta az árat 130 ezerre.
Nyilván amiért vkinek fizetnie kell azt jobban megbecsüli mint ami az ölébe hullik, de ez csak az én véleményem..
2009. nov. 4. 10:13
6/11 anonim válasza:
Nem értem, ezzel a hirdetéssel mi a baj?
Lehet, hogy én is feladok egyet.
7/11 anonim válasza:
Neked mi a szakmád, milyen gyakorlatod van, hogy 130 az nagy pénz?
8/11 anonim válasza:
13:31
Miért te mit dolgozol, hogy neked 130.000 Ft az nem nagy pénz?
Szerintem nagyon sok ember örülne nettó 130-nak. Én is. :(
9/11 A kérdező kommentje:
Hát bevallom én is örülnék...
2009. nov. 4. 22:52
10/11 anonim válasza:
Nettó 130 az átlag, mármint Budapesten. Az átlag azonban azt jelenti, hogy a közepes jövedelműek kb. 100-at keresnek (még mindig Budapest), mert az átlagot nagyon felhúzza a nagyon kevés rendkívül magas jövedelem. Budapesten kívül az átlagos fizetés inkább 80-90 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!