Hogy tudnék segíteni a páromnak abban, hogy ez igen is jó és megfelelő? (munkahely)
Szeretné kis családunknak a legjobbat megadni, sőt még annál is többet. De hát pénz nélkül nem lehet tervezni és alapozni. Folyton azon morfondírozik és néha már őrlődik azon, hogy tegyen. Próbálom biztosítani arról, hogy szakmájában kell a tapasztalat (eddig gyárban dolgozott most vendéglátós) és ne féljen az elbocsátástól.( Igaz, alig van itthon, mert sokszor behívják még a szabadnapján is.)
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is.
Én is pont ilyen vagyok a legjobb akarok lenni a szakmámban a legkomolyabb,aki a milliós fizukat viszi haza.
Rágörcsölök én is,mert mindig több és több kell.
Ezt nem fogod megérteni nekem olyan a baráti köröm,edzőtársaim,hogy mint a mesében 20-n évesen már ilyen olyan Merci,csajok,egyszóval élnek meg dőzsölnek és sikeresek.
Akarva akaratlanul is ilyen akar lenni az ember főleg ha célja ez,és látja.
Ezt akkor fogod megérteni ha lesz olyan ismid akin látod,hogy sikeres és megtehet mindent egymás után veszi a fullos verdákat,vagy ha lekerülsz egyszer Szabolcsba,akkor kezd el az ember hajtani de mint az őrült.
Segíts a munkáját,tehát ha bent kell maradni későig akkor ne hisztizz ne csudázz,fogadd el és támogasd,meg lesz a gyümölcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!