Mennyit keresnék a következő állásban?
Jelentkezzek ide diplomával és 3 nyelvvizsgával, vagy körberöhögnek? Ha a nettó 50-et közelítené a fizetés, még el is gondolkodnék rajta, a semminél jobb.
Nem kell senkinek sem nyelvpótlékot fizetniük , mert ehhez a munkakörhöz nem szükséges nyelvtudás.
Hasonló munkakörben ( szakképzettséget igénylő , de nem diplomás munkakörben ) én 2010- ben 8 órában 72 ezret és
6000 Ft étkezési jegyet kerestem.
És van utazási kedvezményed , olcsóbban utazhatsz vonaton,buszon.
Egyes intézményekben ilyen munkakörre simán bevágják a közmunkásokat.
Közalkalmazotti bértábla szerint fognak fizetni. Itt találod:
A kérdésed naivitásából ítélve te szerintem pályakezdő lehetsz, tehát ha felvesznek, az 1-es fizetési fokozatba kerülsz, és most nem tudom pontosan melyik kategória, de mivel érettségi a követelmény, ezért legfeljebb D osztályba, ami bruttó és alacsonyabb a garantált bérminimumnál, ami jár egy középfokú végzettséget igénylő munkánál, tehát a béred garantált bérminimum, ebben az esetben részmunkaidős állás miatt, annak a fele lenne.
Ez pedig bruttó 114/2 = 57 ezer. Ez bérkalkulátor szerint ha nincs gyereked, nettó 37 335 Ft.
Viszont biztosan nem fognak felvenni, mert:
1. Ha megadod, hogy diplomád van, akkor azért nem, mert tudják, amint normális állást kapsz, pattansz. Ha nem adod meg, akkor ott egy lyuk az önéletrajzodban.
2. A közszférában az állások 90%-a ismerősökön kel el, kivételt csak az olyanok képeznek, mint a ritka tanári szakpárok (főleg amiben fizika vagy kémia az egyik, évente 1-2 végez ezekből országosan), és a szakértelmet igénylő, de fizetni alig fizető állások (pl. orvos, ápolónő, rendszergazda).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!