Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresnék a következő...

Mennyit keresnék a következő állásban?

Figyelt kérdés

[link]

Jelentkezzek ide diplomával és 3 nyelvvizsgával, vagy körberöhögnek? Ha a nettó 50-et közelítené a fizetés, még el is gondolkodnék rajta, a semminél jobb.

2013. szept. 11. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
3 nyelvvizsgával és diplomával miért ilyen állást pályázol? (nem leszólásképp, szerintem ez is tök jó munka, de nem pont neked való) . Hiába van meg a végzettséged, a munkakör betöltéséhez 8 általánost várnak, és ehhez mért lesz a fizu is.. sztem olyan nettó 37-42 körülire mondanám.
2013. szept. 12. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fognak téged ide felvenni, mert a sima érettségizettek közül is választhatnak és nekik nyelvpótlékot se kell fizetni.
2013. szept. 12. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell senkinek sem nyelvpótlékot fizetniük , mert ehhez a munkakörhöz nem szükséges nyelvtudás.

Hasonló munkakörben ( szakképzettséget igénylő , de nem diplomás munkakörben ) én 2010- ben 8 órában 72 ezret és

6000 Ft étkezési jegyet kerestem.

És van utazási kedvezményed , olcsóbban utazhatsz vonaton,buszon.

Egyes intézményekben ilyen munkakörre simán bevágják a közmunkásokat.

2013. szept. 12. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Közalkalmazotti bértábla szerint fognak fizetni. Itt találod:

[link]

A kérdésed naivitásából ítélve te szerintem pályakezdő lehetsz, tehát ha felvesznek, az 1-es fizetési fokozatba kerülsz, és most nem tudom pontosan melyik kategória, de mivel érettségi a követelmény, ezért legfeljebb D osztályba, ami bruttó és alacsonyabb a garantált bérminimumnál, ami jár egy középfokú végzettséget igénylő munkánál, tehát a béred garantált bérminimum, ebben az esetben részmunkaidős állás miatt, annak a fele lenne.

Ez pedig bruttó 114/2 = 57 ezer. Ez bérkalkulátor szerint ha nincs gyereked, nettó 37 335 Ft.

Viszont biztosan nem fognak felvenni, mert:

1. Ha megadod, hogy diplomád van, akkor azért nem, mert tudják, amint normális állást kapsz, pattansz. Ha nem adod meg, akkor ott egy lyuk az önéletrajzodban.

2. A közszférában az állások 90%-a ismerősökön kel el, kivételt csak az olyanok képeznek, mint a ritka tanári szakpárok (főleg amiben fizika vagy kémia az egyik, évente 1-2 végez ezekből országosan), és a szakértelmet igénylő, de fizetni alig fizető állások (pl. orvos, ápolónő, rendszergazda).

2013. szept. 12. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként meg ne legyél hülye, ha Budapesten simán találsz legrosszabb esetben minimálbéres állást, csak kell némi gerilla módszer, pl. ha boltban eladót keresnek, akkor nem e-mailben küldöd az önéletrajzod, hanem beviszed.
2013. szept. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!