Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit dolgoznak azok az emberek...

Mit dolgoznak azok az emberek akiknek ilyen ruhákra van pénzük?

Figyelt kérdés

[link]

Alexander McQueen

Bottega Veneta

Chloé

Christian Louboutin

Dolce & Gabbana

Donna Karan

Fendi

Gucci

Isabel Marant

Jimmy Choo

Lanvin

Missoni

Miu Miu

Oscar de la Renta

Rick Owens

Saint Laurent

Stella McCartney

Valentino

2013. szept. 7. 19:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%
Fordító vagyok és nekem ez normális, hogy ilyen cuccaim vannak. Nem a márka miatt veszem őket, hanem a minőség miatt.
2013. okt. 21. 19:23
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvezető igazgatóként dolgozok egy nagy cégnél, mellette van egy vállalkozásom. Sokat járok külföldre tárgyalni ezért érdemes normális minőségi ruhákat venni. Van persze olyan is amit kínaiba vettem de csak boltba szaladgálósnak veszem fel.
2013. okt. 26. 22:11
 33/34 anonim válasza:

Itt vannak azok a márkák akiknél rendszeresen szoktam vásárolni: D&G, Bottega Veneta, Oscar De La Renta, Valentino, Burberry, YSL,Frndi,Moncler, Gucci...

Én olyan márkák üzletébe mint pl. Lacoste,Superdry,Abercrombie,Hilfiger csak nagyon ritkán vásárlok.

Nekem is havi eléggé sok a keresetem.

Üdv!

2013. nov. 9. 13:07
 34/34 anonim ***** válasza:
Eléggé megoszlik a vásárlói réteg. Lehet valaki bűnöző, aki ilyenekre költi könnyen szerzett pénzét vagy szimplán egy hétköznapi jobban kereső ember évi szinten félre tesz 500e-t mondjuk egy kabátra... Az, hogy megéri-e az relatív. Sok dolog túlárazott, de kabátok, felsők, farmerok s felsők terén eléggé látszik, hogy nem szimplán egy márkásabb darabról van szó.
2014. dec. 16. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!