Mit dolgoznak azok az emberek akiknek ilyen ruhákra van pénzük?
Alexander McQueen
Bottega Veneta
Chloé
Christian Louboutin
Dolce & Gabbana
Donna Karan
Fendi
Gucci
Isabel Marant
Jimmy Choo
Lanvin
Missoni
Miu Miu
Oscar de la Renta
Rick Owens
Saint Laurent
Stella McCartney
Valentino
Te fikázol másokat hogyan írnak?!! Te sem tudsz és nem vagyok az öcséd! Már kiirtottam volna ha lenne ilyen rokonom mint Te is vagy!Lassan már fél Mo. összehazudtad, hogy mi a Tied és Te akarsz rajtam röhögni? Ugyan már kérlek!
"Bemásolom ide is, hogy nem maradj ilyen sötét.
A tudatlanságod egyszerűen fáj kisgyerek. 500 hektár van az én és családtagjaim nevén. Ezt is bérli tőlem a saját cégem, de ez nem számít bele az 1800-as határba."
Ügyvezetőként én is megengedhetném magamnak ezeket a cuccokat, de nem érdekelnek.
Az emberekből az irigység beszél inkább.
Valaki írta, hogy a "fenti flancolók". Akik nagy mennyiségben vesznek ilyen ruhákat, általában nem flancolnak, nekik ez a normális.
Én fordító vagyok és szoktam ezen az oldalon vásárolni, de elég ritkán, csak amikor leárazás van. És nem flancolásból, hanem mert valami tetszik, ami máshol nincs. Aki szereti az ilyen dolgokat és megengedheti magának, annak ez nem egy extra dolog. Én pl. amikor megvettem az első Prada táskámat, állandóan befelé fordítottam a márkajelzést, mert nem azért vettem, hogy mindenki lássa, hogy ez egy Prada, hanem mert tetszett a táska.
Egyébként is, aki ezt flancolásból veszi, annak vagy a környezeze vagy az értelmi szintje olyan is.
Ha belegondolunk, minek is: aki felismeri Marc Jacobs stílusét, annak nagy eséllyel otthon is van belőle, de még a már emlegetett, igen könnyen felismerhető Louboutin cípőket is csak kevesen ismerik azok közül, akiknek ezekre egyáltalán nem telik. Azért, mert a földön járnak és nem foglalkoznak ilyen számukra felesleges dolgokkal. Tehát nekik aztán mutogathatod a cipőd talpát vagy eléjük vághatod a Dior táskádat, amikor kifizetsz egy újságot, igazából tojnak rá, mert nagyrészt nekik mindegy, hogy kínai piac vagy Dior, egykutya.
Úgyhogy én sosem értettem azokat, akik a luxuscuccokkal felvágni szeretnének, de szívük joga.
(Pontosabban, értem én, valószínűleg kisebbségi komplexussal küzdenek, és mivel mégse kérdezhetnek rá, hogy na irigykedsz most jól? ezért beképzelik maguknak, hogy mindenki pontosan vágja, hogy mi van rajtuk és mennyire irigylik őket - hát elég szánalmas, de ez van).
bocs a bő lére eresztett válaszért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!