Szerintetek érdemes még weblapkészítéssel foglalkozó céget létrehozni?
Úgy értem, nincs túl sok az ilyen cégekből? van esetleg olyan piaci rés, amelyet meg lehetne találni? Érdemes kitanulni még a weblapkészítést vagy nagyon túltelített a piac?
Kb 1 éve tanulok weblapkészítés témában itthon, önszorgalomból, de nem tudom, érdemes-e pályáznom állami támogatásra, hogy egy társammal létrehozzak egy olyan Kft-t, ami ilyennel foglalkozik. Mit gondoltok erről?
Linkelj referenciat...
En kertem egyszer egy gagyi oldalra arajanlatot... sima ca. 5 oldalas weblap. Semmi extra.
Hat volt aki mondott 75.000-et de azt a xart amit refencianak linkelt hat nem tudom komolyan gondolta-e, raadasul allandoan telefonon hivogatott mert az ajanlatkeros oldal kerte a szamomat... aztan miutan sikerult referenciat kuldenie kozoltem vele hogy nem erdekel sajnos...
egy gportalos kissraf jobbat rak ossze...
egy wordpresses meg siman lekorozi a 120.000-es ajanlatot is...
azota sincs honlapom de ha csinalok akkor youtube es wordpress aztan puszi. nem egy facebookot akarok en csak egy buta kis oldalt par infoval...
raadasul manapsag webaruhazakra is olyan faxad kis kesz megoldasok vannak partizezerert hogy hule leszek 1 millat kifizetni egy ilyenert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!