Mekkora kezdőtőkével érdemes ma nekivágni Angliának, ha ott szeretnék dolgozni? Középfokú végzettség és nyelvtudás (megértetem magam, folyamatos kommunikációval és megértem, amit mondanak)
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 08:54
1/7 anonim válasza:
Kb. félmillió forinttal, ha azonnal el tudsz helyezkedni.
Mi kerül ennyibe:
- papírok intézése, fordíttatás,
- kiutazás költsége (nem árt, ha a visszaútra is van pénzed)
- szállás költsége: sokkal drágább, mint itt, még akkor is, ha sokadmagaddal vesztek ki albérletet
- étkezés költsége
- ottani helyi közlekedés költsége - szintén drága
- étkezés költsége
Tehát nem olcsó mulatság.
2/7 anonim válasza:
Az kicsit nem sok? Gyakorlatilag annyi pénz kéne -ezek szerint-, hogy ha lenne annyim, nem kéne kimenjek dolgozni!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is kb 1200-1500 font környékén gondolkodom!
2013. szept. 11. 15:11
4/7 anonim válasza:
Gondolom a kérdező is és válaszoló is ezt úgy érti, hogy kimész, aztán ott elkezded keresni a munkát, míg nagy nehezen találsz egyet. Ezt kérlek, erősítsétek meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Így van! Évek óta próbálok itthon közvetítő által kijutni, nem sikerült. Mindig ott lyukadunk ki, hogy fizessek ennyit, meg annyit, anyjuk faszát, azt! Egy csomó ismerősöm a nulláról kezdte kint és összejött neki. Én is úgy akarok, hogy kimegyek és kint próbálok melót keresni.
2013. szept. 14. 12:46
6/7 anonim válasza:
Legalsó hangon félmillió, de inkább másfél.
7/7 anonim válasza:
Jól is teszed, ha nem fizetsz senkinek sem a "segítségért". A legtöbb ember azért fizetget a 20 perces "segítségekért" kemény száz fontokat, mert nem beszéli a nyelvet. Kérdem én, idehaza mennyibe kerül bemenned a bank ajtaján és nyitni egy számlát? Vagy bemenni az adóhivatalba és igényelni egy adókártyát? Na, odakint is ugyanannyiba kerül. Csak ne légy rest. Ha magad intézed a dolgaidat, akkor csak a kaucióra, lakcímigazolásra és a lakhatásra, illetve a kajádra kell költened. Hozzátenném, minél jobb az angolod, annál hamarabb kapsz munkát, ezáltal annál kevesebb pénzbe kerül az indulás. Én 600 Fonttal mentem ki. Persze volt mégegyszer ennyi a hazai bankkártyámon, ami a vésztartalék volt. Illetve megvettem előre a hazaútra a repjegyet (előre gondolkodva, a legrosszabbra számítva, 15 Fontért), arra az esetre, ha beütne a gebasz. Így nem került itthoni szinten sem sokba :)a kalandom. 1 évet voltam kint, hamar megtérült. Jövőre megint megyek, asszem. Ezúttal még jobb angollal, még jobban felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!