Meddig varnatok valaszra?
Kb 3 honapja jelentkeztem egy allasra. 1,5 honap utan hivtak be interjura. Interju szerintem jol sikerult.(nem kezdo pozicio,nem elso allasinterjum volt)Interju vegen azzal biztattak hogy 1 heten belul jelentkeznek. Nem jelentkeztek igy 2 het utan felhivtam oket es azt a valszt kaptam,hogy meg nem toltotottek be a poziciot mivel a szabadsagolasok miatt nem tudtak a donteshozok osszeulni es dontest hozni.1-2 heten belul valaszolnak.
Lassan ez a 2 het lejar. Most nem merik megmondani hogy nem en vagyok a megfelelo vagy tenyleg van hogy honapokat ulnek a dontesen a cegek?Ti meddig varnatok az en helyemben?
Várni semmiképp,keresgélnék tovább.
De elpfordul az ilyen nálunk is,legutóbb mérnökségről ment el egyik kolléga május elején,meg is hirdették a helyét,és most augusztus közepére sikerült felvenni valakit,eddig ült rajta a hr, a leendő közvetlen főnök,aztán a külföldi hr-es és nagyfőnök.
Ráértek,mert a másik 4 megcsinálta a munkáját,csak már zúgolódtak.
De igy is 3 havi bér spóroltak az időhúzással.
Nem értem a kérdést, ha úgy döntesz, hogy még vársz, akkor mi történik? És ha nem?
Várni soha nem érdemes egyik cégre sem, amíg alá nem írtátok a munkaszerződést, bármit ígérhetnek. Keress tovább.
Egyébként én jártam úgy, hogy júliusban voltam állásinterjún, és októbertől vettek fel. Multinál simán előfordulhat. De persze ott is az volt, hogy volt aki csinálta a munkát, csak már nem nagyon bírt 2 helyett dolgozni. De azért húzták, amíg lehetett.
Egyébként meg ne hívogasd a céget, nem vet rád jó fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!