Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pedagógus vagyok és ez egy...

Pedagógus vagyok és ez egy rég dédelgetett álmom, hogy rendőr (nyomozó) lehessek, még csak 26 vagyok tehát nem késő váltani, hogyan tudnám ezt elérni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Jelentkezz a rendőrtiszti főiskolára! Mivel van már egy diplomád, csak tandíjért fogod tudni elvégezni, de enélkül nyomozó nem lehetsz.
2009. okt. 30. 18:15
 2/2 anonim válasza:
Szia!Az RTF-re kell jelentkezni bűnügyi szakirányra,ami elvileg 3 év.De mivel neked már van egy diplomád,úgy tudom így csak 2 évig tartana.De szerintem hívd el a Tanulmányi Osztályt,ők biztosat tudnak mondani.Nehogy feladd az álmod,még nem késő!Kitartás ;)
2009. nov. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!