Pedagógus vagyok és ez egy rég dédelgetett álmom, hogy rendőr (nyomozó) lehessek, még csak 26 vagyok tehát nem késő váltani, hogyan tudnám ezt elérni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:54
1/2 anonim válasza:
Jelentkezz a rendőrtiszti főiskolára! Mivel van már egy diplomád, csak tandíjért fogod tudni elvégezni, de enélkül nyomozó nem lehetsz.
2/2 anonim válasza:
Szia!Az RTF-re kell jelentkezni bűnügyi szakirányra,ami elvileg 3 év.De mivel neked már van egy diplomád,úgy tudom így csak 2 évig tartana.De szerintem hívd el a Tanulmányi Osztályt,ők biztosat tudnak mondani.Nehogy feladd az álmod,még nem késő!Kitartás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!